Navegando por Autor HELM, C. V.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Estudo comparativo da composição química de cinco variedades de pera em três estádios de maturação.JOHN, A. S.; HELM, C. V.; ANDRADE, D. R. M.; ANTONIOLLI, L. R.
2011Estudo da cinética de multiplicação e de viabilidade celular de Saccharomyces cerevisiae.NEITZEL, T.; HELM, C. V.; SILVA, P. R.
2013Estudo da obtenção de um biocompósito de biomassa de pupunha (Bactris gasipaes) e micélio de Lentinula edodes.PEDRI, Z. C.; LOZANO, L. M. dos S.; HELM, C. V.
2012Estudo de fontes de nitrogênio na atividade de xilanases por Lentinula edodes em biomassa florestal.PEDRI, Z. C.; LOZANO, L. M.; HELM, C. V.; MAGALHAES, W. L. E.; TAVARES, L. B. B.
2016Estudo do comportamento microbiológico e físico-químico da linguiça Blumenau enriquecida com farinha de pupunha armazenada em diferentes temperaturas.LEMOS, D. A.; PAULO, I. A.; CARVALHO, L. F.; BERTOLI, S. L.; HELM, C. V.; SOUZA, C. K. de
2012Estudo do crescimento micelial de Lentinula edodes para desenvolvimento de embalagem biodegradável.PEDRI, Z. C.; TAVARES, L. B. B.; LOZANO, L. M. dos S.; HELM, C. V.; MAGALHAES, W. L. E.
2013Estudo do efeito do tempo de cozimento do pinhão sob pressão no teor de minerais.LOZANO, L. M. dos S.; HELM, C. V.; MIRANDA, N. B. de
2010Estudo sobre o potencial de isolados de basidiomicetos na produção de enzimas lignocelulíticas.HOFFMANN, K.; LIMA, E. A. de; HELM, C. V.
2014Evaluation of hollocelulase production by Lentinula edodes (Berk.) Pegler during the submerged fermentation growth using RSM.CHICATTO, J. A.; COSTA, A.; NUNES, H.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.
2011Expressão de manganês peroxidase por L. edodes e L. boryana em fermentação em estado sólido e sistema submerso.HERMANN, K. L.; TAVARES, L. B. B.; COSTA, A.; LIMA, E. A. de; HELM, C. V.
2013Expression of manganese peroxidase by Lentinula edodes and Lentinula boryana in solid state and submerged system fermentation.HERMANN, K. L.; COSTA, A.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; TAVARES, L. B. B.
2012Expression of manganese peroxidase by Lentinulaedodes and Lentinulaboryana in submerged and solid-state systems.COSTA, A.; HERMANN, K. L.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; TAVARES, L. B. B.
2012Glycemic behavior of Yellow Peachpalm flour (Bactris gasipaes Kunth. Var. GasipaesHenderson) in diabetic and non-diabetic Wistar rats.HENRIQUES, G. S.; HELM, C. V.; SIMEONE, M. L. F.
2012Glycemic behavior of Yellow Peachpalm flour (Bactris gasipaes Kunth. Var. GasipaesHenderson) in diabetic and non-diabetic Wistar rats.HENRIQUES, G. S.; HELM, C. V.; SIMEONE, M. L. F.
2010Hidrólise de enzimas lignocelulolíticas de basidiomicetos dos gêneros ganoderma e lentinula em madeira pré-tratada.BRANDANI, L. de C.; HELM, C. V.
2022How to improve the functionality, nutritional value and health properties of fermented milks added of fruits bioactive compounds: a review.PRESTES, A. A.; VARGAS, M. O.; HELM, C. V.; ESMERINO, E. A.; SILVA, R.; PRUDENCIO, E. S.
2017Identification and characterization of malto-oligosaccharide from pinhão.PAVAN, V.; GODOY, R. C. B. de; PASTORE, G. M.; HELM, C. V.; GODOY, G. S.; Negre, M. de F.
2019Imobilização da lacase de Oudemansiella canarii: parâmetros cinéticos e reúso.UBER, T. M.; SILVA, G. B. da; MACIEL, G. M.; HELM, C. V.; BRACHT, A.; PERALTA, R. M.
2023Improving enzymatic saccharification of peach palm (Bactris gasipaes) wastes via biological pretreatment with Pleurotus ostreatus.SPACKI, K. de C.; NOVI, D. M. P.; OLIVEIRA-JUNIOR, V. A. de; DURIGON, D. C.; FRAGA, F. C.; SANTOS, L. F. O. dos; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; PERALTA, R. A.; MOREIRA, R. de F. P. M.; CORRÊA, R. C. G.; BRACHT, A.; PERALTA, R. M.
2018Influence of Brazilian pine seed flour addition on rheological, chemical and sensory properties of gluten-free rice flour cakes.IKEDA, M.; CARVALHO, C. W. P. de; HELM, C. V.; AZEREDO, H. M. C. de; GODOY, R. C. B. de; RIBANI, R. H.