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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2014Optimizing thermophilic campylobacter isolation in enriched cultures from retail chicken.POZZA, J. S.; RECH, D. V.; LOPES, L. dos S.; VAZ, C. S. L.
2012Phytase stability during pelleting of broiler feed.KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; BASSI, L. J.; LOPES, L. dos S.; RUIZ, J. H. de A.; WERNICK, B.
2016Phytate-phosphorus and phytase contents on the relative weight of organs, intestinal morphometry and performance of broilers.CATALAN, A. A. da S.; KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; LOPES, L. dos S.; NUNES, A. P.; MORES, M. A. Z.; ROLLI V. F. B.; XAVIER, E. G. X.
2012Possible effect of dietary phytase supplementation on broiler sodium requirement.KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; LOPES, L. dos S.; KLEIN, C. H.; RUIZ, J. H. de A.; WERNICK, B.
2016Predição do peso ao desmame em função do peso ao nascer e correlação do peso da leitegada.GOPINGER, E; KRABBE, E. L.; DIAS, R. C.; LOPES, L. dos S.; SUREK, D.; AVILA, V. S. de
2012Production of purified protein derivative (PPD) from Mycobacterium avium hominisuis to improve the comparative intradermal tuberculin skin test on swine.PANDOLFI, J. R. C.; SILVA, V. S.; KRAMER, B.; MORES, N.; LOYOLA, W.; GRINGS, V. H.; COLDEBELLA, A.; SLUSZZ, T.; BORDIN, L. C.; LAZZAROTTI, M.; LOPES, L. dos S.; IBELLI, A. M. G.
2012Prospection and production of recombinant antigens for the diagnosis of animal tuberculosis.PANDOLFI, J. R. C.; SILVA, V. S.; KRAMER, B.; LOBO, F. P.; ZANELLI, C. F.; ARAUJO, F. R.; CALICH, V. L. G.; PEIXOTO, J. de O.; CANTAO, M. E.; MORES, N.; LOYOLA, W.; GRINGS, V. H.; COLDEBELLA, A.; SLUSZZ, T.; BORDIN, L. C.; LAZZAROTTI, M.; LOPES, L. dos S.; IBELLI, A. M. G.; AMARAL, A. L. do; TESSMANN, A. L.
2021Pulsed-field gel electrophoresis and antimicrobial resistance profiles of Campylobacter jejuni isolated from Brazilian broiler farms.VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; LOPES, L. dos S.; SILVA, V. S.
2020Raman microspectroscopy as an alternative diagnostic for porcine circovirus type 2.GOGONE, I. C. V. P.; FERREIRA, G. H.; GAVA, D.; SCHAEFER, R.; LOPES, L. dos S.; PAULA-LOPES, F. F. de; PONZONI, R. de A. R.; BARROS, F. R. O. de
2016Relação umidade: proteína em genótipos de frangos de corte.FIGUEIREDO, E. A. P. de; KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; KLEIN, C. H.; KLEIN, C. H.; LOPES, L. dos S.; KAWSKI, V. L.
2012Rosemary extract and celery powder as natural agents to enhance the quality in colonial salami with different maturation times.BERTOL, T. M.; FIORENTINI, A. M.; SANTOS, M. J. H. dos; SAWITZKI, A. M.; KAWSKI, V. L.; AGNES, I. B. L.; COATA, C, D.; COLDEBELLA, A.; LOPES, L. dos S.
2012A SNP in the BMP3 gene associated with carcass traits in broilers.NEIS, K. L.; IBELLI, A. M. G.; MARCHESI, J. A. P.; KAWSKI, V. L.; FORNARI, M. B.; LOPES, L. dos S.; PEIXOTO, J. de O.; LEDUR, M. C.
2019Stabilization of rice bran in broiler feed with natural and synthetic antioxidants and heat treatment.GOPINGER, E.; KRABBE, E. L.; AVILA, V. S. de; SUREK, D.; LOPES, L. dos S.
2014Teor de minerais em tíbias de frangos de corte alimentados com dietas que utilizaram farelo de trigo e fitase na sua composição.LORANDI, S.; AVILA, V. S. de; CATALAN, A. A. da S.; KRABBE, E. L.; LOPES, L. dos S.; RUTZ, F.
2014The effect of dietary apparent metabolizable energy during the finishing phase on broiler carcass yields.AVILA, V. S. de; KRABBE, E. L.; KLEIN, C. H.; LOPES, L. dos S.; SUREK, D.
2014Tipologia de suinocultores nas regiões Sul e Centro-Oeste do Brasil. e tecnologias agropecuárias.MIELE, M.; LOPES, L. dos S.; ALMEIDA, M. M. T. B.; MONTICELLI, C. J.; WAQUIL, P. D.
2015Truck suspension system: impacts on pig?s welfare, carcass and pork qualityDALLA COSTA, F. A.; DALLA COSTA, O. A.; PARANHOS DA COSTA, M. J. R.; FAUCITANO, L.; OLIVEIRA, S. E. O.; DIESEL, T.; RENUNCIO, E.; HOLDEFER, A. C.; LORENZETTI, A. M.; LOPES, L. dos S.
2013O uso de ducha: efeito sobre a classificação de qualidade da carne em suínos transportados para o abate.DALLA COSTA, O. A.; DIESEL, T. A.; COSTA, M. J. R. P. da; LOPES, L. dos S.; FAUCITANO, L.
2015Uso de sulfato de magnésio e cloreto de amônio em dietas de porcas pré e pós-parto sobre parâmetros urinários.DIAS, R. C.; KRABBE, E. L.; FARIAS, G. S.; RIGON, B. T.; LOPES, L. dos S.; AVILA, V. S. de
2012Utilização de fontes de energia renováveis para o aquecimento de aves.ABREU, V. M. N.; ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; JAENISCH, F. R. F.; LOPES, L. dos S.; SANTOS FILHO, J. I. dos; HIGARASHI, M. M.; TOMAZELLI, I. L.; PRÁ, M. C. de; HASSEMER, M. J.; CESTONARO, T.; COSTA, C. A. D.; MORÉS, R.