Mostrando resultados 107 a 126 de 169
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2014 | Kunitz trypsin Inhibitor and phytic acid levels in conventional and genetically modified soybean seeds from Londrina and Ponta Grossa, South Brazil. | GALÃO, O. F.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; CLAUS, T.; VISENTAINER, J. V. |
2014 | Kunitz trypsin Inhibitor and phytic acid levels in conventional and genetically modified soybean seeds from Londrina and Ponta Grossa, South Brazil. | GALÃO, O. F.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; CLAUS, T.; VISENTAINER, J. V. |
2017 | Melhoramento de soja para alimentação humana na Embrapa Trigo - safra agrícola 2016/2017. | CARRÃO-PANIZZI, M. C.; BERTAGNOLLI, P. F.; STRIEDER, M. L.; COSTAMILAN, L. M.; COSTA, L. C. da; CARAFFA, M.; RIFFEL, C. T.; OLIVEIRA, M. A. de; LEITE, R. S.; FELBERG, I.; MANDARINO, J. M. G.; MOREIRA, J. U. V.; OLIVEIRA, A. C. B. de |
1990 | Melhoramento genetico intrapopulacional em girassol. | CASTIGLIONI, V. B. R.; SILVEIRA, J. M.; MANDARINO, J. M. G.; TOLEDO, J. F. F. de |
2013 | New metal catalysts active for thermal polymerization of vegetable oils. | MELLO, V. M.; OLIVEIRA, G. V.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; SUAREZ, P. A. Z. |
2015 | Obtenção e caracterização de farinhas de soja de variedades geneticamente melhoradas para alimentação humana. | RIGO, A. A.; DAHMER, A. M.; STEFFENS, C.; STEFFENS, J.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; CEZARO, A. M. de |
2005 | Óleo de girassol como alimento funcional. | MANDARINO, J. M. G. |
2016 | Perfil de ácidos graxos de híbridos de girassol cultivados em Londrina. | CALDEIRA, A.; FUJII, L. H.; CARVALHO, C. G. P. de; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S. |
2013 | Perfil de ácidos graxos em grãos de soja, com diferentes manejos de percevejo, da colheita ao armazenamento, utilizando a cromatografia gasosa. | OLIVEIRA, M. A.; LORINI, I.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; QUIRINO, J. R.; CORRÊA-FERREIRA, B. S.; VILAS BOAS, R. L. P.; DELAFRONTE, B. |
2014 | Perfil de ácidos graxos em grãos de soja, com diferentes manejos de percevejo, da colheita ao armazenamento, utilizando a cromatografia gasosa. | OLIVEIRA, M. A. de; LORINI, I.; MANDARINO, J. M. G.; LEITE, R. S.; CORRÊA-FERREIRA, B. S.; QUIRINO, J. R.; VILAS BOAS, R. L. P.; DELAFRONTE, B. |
2018 | Perfil de isoflavonas da matéria-prima e dos tofus produzidos com e sem defumação. | DANIELS, J.; MANDARINO, J. M. G.; SEIBEL, N. F. |
2018 | Photo-stimulation of Komagataeibacter xylinus ATCC 700178 for production of bacterial cellulose using light-emitting diodes (Leds). | HATA, N. N. Y.; MANDARINO, J. M. G.; ROSA, M. F.; CATARINO, R. P. F.; GOMES, R. J.; ANDRADE, T. N.; SPINOSA, W. A. |
2018 | Physicochemical characteristics of canned vegetable-type soybean processed with zinc at different pasteurization times. | CZAIKOSKI, K.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; SILVA, J. B. da; IDA, E. I. |
2012 | Physiological quality, content and activity of antioxidants in soybean seeds artificially aged. | ÁVILA, M. R.; BRACCINI, A. de L. e; SOUZA, C. G. M.; MANDARINO, J. M. G.; BAZO, G. L.; CABRAL, Y. C. F. |
2017 | Potassium fertilization and sowing seasons on protein yield in soybean cultivars. | LIMA, M. D. de; PELÚZIO, J. M.; MANDARINO, J. M. G.; LIMA, D. |
2013 | Predicting rapeseed oil content with near-infrared spectroscopy. | ROSSATO, R.; PRETE, C. E. C.; CASTRO, C. de; TOMM, G. O.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; ARAÚJO, P. M. de |
2013 | Predicting rapeseed oil content with near-infrared spectroscopy. | ROSSATO, R.; PRETE, C. E. C.; CASTRO, C. de; TOMM, G. O.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; ARAÚJO, P. M. de; CARVALHO, C. G. P. de |
2014 | Predicting the oil contents in sunflower genotype seeds using near-infrared reflectance (NIR) spectroscopy. | GRUNVALD, A. K.; CARVALHO, C. G. P. de; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; ANDRADE, C. A. de B.; SCAPIM, C. A. |
2019 | Predição do teor de óleo em aquênios de girassol por espectroscopia da reflectância do infravermelho próximo. | KAUVA, J.; SANCHES, L. M.; LEITE, R. S.; FOCHESATTO, E.; CARVALHO, C. G. P.; MANDARINO, J. M. G. |
2013 | Predição do teor de óleo em sementes de canola por espectroscopia de infravermelho próximo. | ROSSATO, R.; PRETE, C. E. C.; CASTRO, C. de; TOMM, G. O.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; ARAÚJO, P. M. de; CARVALHO, C. G. P. |