Navegando por Autor MIELE, A.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 62 a 81 de 111 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2017Geotechnologies and soil mapping for delimitation of management zones as an approach to precision viticulture.FILIPPINI ALBA, J. M.; FLORES, C. A.; MIELE, A.
2007Grape juice characterization by its free amino acid composition.MIELE, A.; RIZZON, L. A.; ZANOTTO, D. L.
2016Grapevine yield components and composition of Isabel grape produced according to the organic and conventional systems.MIELE, A.
1996Influência de épocas de desfolha e de colheita na composição físico-química do Vinho Chardonay.MANFROI, V.; MIELE, A.; RIZZON, L. A.; BARRADAS, C. I. N.; MANFROI, L.
1989Influência do sistema de condução na evolução dos açúcares redutores e da acidez total durante a maturação da uva: relação com área foliar, radiação solar e fotossíntese.MIELE, A.
2013Intensidades da poda seca e do desbaste de cacho na composição da uva Cabernet Sauvignon.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2007L'oenotourisme et le développement de l'indication géographique Vale dos Vinhedos au brésil.MIELE, A.; MIOLO, A.
2005Leaf mineral status and bud fertility of 'Centenial Seedless' grapevines.BOTELHO, R. V.; PIRES, E. J. P.; TERRA, M. M.; MIELE, A.; MÜLLER, M. M. L.; POTT, C. A.
2011Levantamento detalhado dos solos e a viticultura de precisão.FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.; LEVIEN, H. F.; ZARNOTT, D. H.; MIELE, A.; PAVAN, C.
2009Manejo do dossel vegetativo da videira e seu efeito na composição do vinho Merlot.MIELE, A.; RIZZON, L. A.; MANDELLI, F.
2013Manejo do dossel vegetativo e seu efeito nos componentes de produção da videira Merlot.MIELE, A.; MANDELLI, F.
2013Minerais em sucos de uva produzidos no sistema orgânico.MIELE, A.; FIORAVANÇO, J. C.
2005Perfil sensorial de vinhos tinto varietal Cabernet Sauvignon produzidos em diferentes regiões do Brasil.SANTOS, B. A. C. dos; SILVA, M. A. A. P. da; MIELE, A.; FRANCO, M. R. B.
2007Phsicochemical composition of Cabernet Sauvignon wine from different areas of the Serra Gaúcha, Brazil.RIZZON, L. A.; MIELE, A.
2007Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage,RIZZON, L. A.; MIELE, A.
2013Physicochemical composition of Cabernet-Sauvignon wine made from grapes affected by grape ripe rot.MIELE, A.; RIZZON, L. A.
2015Physicochemical composition, minerals, and pesticide residues in organic grape juices.MIELE, A.; RIZZON, L. A.; QUEIROZ, S. C. do N. de; GIANELLO, C.
2015Podas seca e verde da videira.MANDELLI, F.; MIELE, A.
2014Precision viticulture in Brazil: current research status on wine grape.MIELE, A.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.
2008Quality of Brazilian red wines according to their geographical and varietal origin.MIELE, A.; ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A.