Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor MIELE, A.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 58 a 77 de 91
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2007
Phsicochemical composition of Cabernet Sauvignon wine from different areas of the Serra Gaúcha, Brazil.
RIZZON, L. A.
;
MIELE, A.
2007
Physicochemical characteristics of the Brazilian Cabernet Sauvignon wine as a function of the vintage,
RIZZON, L. A.
;
MIELE, A.
2013
Physicochemical composition of Cabernet-Sauvignon wine made from grapes affected by grape ripe rot.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2015
Physicochemical composition, minerals, and pesticide residues in organic grape juices.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
;
QUEIROZ, S. C. do N. de
;
GIANELLO, C.
2015
Podas seca e verde da videira.
MANDELLI, F.
;
MIELE, A.
2014
Precision viticulture in Brazil: current research status on wine grape.
MIELE, A.
;
FLORES, C. A.
;
FILIPPINI ALBA, J. M.
2008
Quality of Brazilian red wines according to their geographical and varietal origin.
MIELE, A.
;
ZANUS, M. C.
;
RIZZON, L. A.
2007
Residues of mancozeb, glyphosate, copper and manganese in Isabella grape juice and wine made from grapevines cultivated under conventional and organic systems.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
;
QUEIROZ, S. C. N. de
2007
Residues of mancozeb, glyphosate, copper and manganese in Isabella grape juice and wine made from grapevines cultivated under conventional and organic systems.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
;
QUEIROZ, S. C. do N. de
2007
Ripening evolution of Isabella grape grown under conventional and organic systems.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2015
Rootstock effect on the composition of the Cabernet Sauvignon grape.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2015
Rootstock effect on the composition of the Cabernet Sauvignon grape.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2011
Rootstock effect on the physiology of Cabernet Sauvignon grapevine.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2017
Rootstock effect on yield components of Cabernet Sauvignon grapevine.
MIELE, A.
2017
Rootstock-scion interaction: 1. effect on the yield components of cabernet sauvignon grapevine.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2017
Rootstock-scion interaction: 2.effect on the composition of cabernet sauvignon grape must.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2019
Rootstock-scion interaction: 3. Effect on the composition of Cabernet Sauvignon wine.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2019
Rootstock-scion interaction: 4. Effect on the sensory characteristics of Cabernet Sauvignon wine.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2019
Rootstock-scion interaction: 5. Effect on the evolution of Cabernet Sauvignon grape ripening.
MIELE, A.
;
RIZZON, L. A.
2005
Segmentos de concorrência na vitivinicultura gaúcha: análise de conglomerado a partir do cadastro vinícola.
MIELE, M.
;
COLDBELLA, A.
;
WAQUIL, P. D.
;
MIELE, A.