Navegando por Autor MIELE, A.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2005Segmentos de concorrência na vitivinicultura gaúcha: análise de conglomerado a partir do cadastro vinícola.MIELE, M.; COLDBELLA, A.; WAQUIL, P. D.; MIELE, A.
2009Sensory characteristics of Brazilian red varietal wines.MIELE, A.; ZANUS, M. C.; RIZZON, L. A.
2015Sensory characteristics of organic grape juices.MIELE, A.; FIORAVANÇO, J. C.
2014SIG para a gestão vitivinícola no Vale dos Vinhedos, RSFILIPPINI ALBA, J. M.; FLORES, C. A.; MIELE, A.; VILLANI, L. M.
2014SIG para a gestão vitivinícola no Vale dos Vinhedos, RSFILIPPINI ALBA, J. M.; FLORES, C. A.; MIELE, A.; VILLANI, L. M.
2015Sistemas de condução da videira: latada e espaldeira.MIELE, A.; MANDELLI, F.
2012Spatial variability of inceptisol and entisol soils and their effect on merlot grape must composition.MIELE, A.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.
2011Status atual da pesquisa de viticultura de precisão no Rio Grande do Sul: primeiros resultados da UP Uva para Vinho.MIELE, A.; FLORES, C. A.; FILIPPINI ALBA, J. M.
2010A survey on mineral and heavy metal composition of Brazilian grape juice, wine, and sparkling wine produced from grapes cultivated under sustainable viticulture.MIELE, A.; GIANELLO, C.
2016A survey on the composition of wines made with grapes produced by an organic system.MIELE, A.; RIZZON, L. A.; QUEIROZ, S. C. do N. de
2008Teores de cátions dos vinhos da Serra Gaúcha.RIZZON, L. A.; SALVADOR, M. B. G.; MIELE, A.
2000Técnicas especiales para mejorar la calidad de la uva de mesa empleadas en el estado de São Paulo, Brasil.PIRES, E. J. P.; MIELE, A.; TERRA, M. M.; PELLINSON, G. J. B.
2011Variabilidade espacial dos atributos físicos e químicos de solo e planta na UP Uva para Vinho, Bento Gonçalves, RS.FILIPPINI ALBA, J. M.; MIELE, A.; FLORES, C. A.; PAVAN, C.; FOCHESATO, M. L.; LEVIEN, H.; ZARNOTT, D. H.
2013Viticultura de precisão em uva para processamento na Serra Gaúcha.PERUZZO, S. N.; MIELE, A.
2010Viticultura de precisão: uma ferramenta tecnológica para melhorar a qualidade e a competitividade do vinho brasileiro.MIELE, A.; LAZZAROTTO, M.; FLORES, C. A.; BASSOI, L. H.; INAMASU, R. Y.