Mostrando resultados 229 a 248 de 270
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2009 | Qualidade tecnológica de cultivares de trigo da Embrapa indicadas para plantio no Paraná na safra 2009. | MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; SCHEEREN, P. L.; BASSOI, M. C.; FRONZA, V.; DOTTO, S. R.; BRUNETTA, D.; SÓ e SILVA, M.; CAIERÃO, E. |
2008 | Qualidade tecnológica de cultivares do Ensaio de Qualidade de Trigo do Paraná - safra 2007. | MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; SCHEEREN, P. L.; BASSOI, M.; FRONZA, V.; CAMPOS, L. A.; RIEDE, C. R.; FRANCO, F.; MARCHIORO, V.; ROSA FILHO, O.; ROSA, A.; ALMEIDA, J. |
2008 | Qualidade tecnológica de trigo no Brasil. | MIRANDA, M. Z. de |
2011 | Qualidade tecnológica de trigo. | MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; TONON, V. D. |
2023 | Qualidade tecnológica e de panificação da cultivar de trigo BRS Nambu da Embrapa. | MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; BASSOI, M. C.; SCHEEREN, P. L.; CAIERAO, E.; CASTRO, R. L. de |
2012 | Relação entre características de moagem de genótipos de trigo com qualidade tecnológica. | SEVIDANIS, M. M.; SCHOLZ, M. B. dos S.; MIRANDA, M. Z. de |
2019 | Relação entre cor da farinha e do miolo do pão com qualidade tecnológica de trigo. | MIRANDA, M. Z. de; JUNGES, T. A.; GUARIENTI, E. M.; BASSOI, M. C.; CASTRO, R. L. de; SÓ E SILVA, M. |
2018 | Relação entre cor de farinha de trigo e cor do miolo do pão. | MIRANDA, M. Z. de; JUNGES, T. A.; BRESSIANI, J.; ORO, T.; MONTEIRO, L. K.; TATSCH, P. O. |
2015 | Relação entre parâmetros físico-químicos e reológicos de genótipos de trigo da Embrapa no estado de Minas Gerais. | MIRANDA, M. Z. de; GUARIENTI, E. M.; ALBRECHT, J. C.; SOARES SOBRINHO, J.; MORESCO, E. R.; CHAGAS, J. H.; SCHEEREN, P. L.; CAIERAO, E.; CASTRO, R. L. de |
2020 | Relação entre teste glutopeak e métodos convencionais na avaliação reológica de farinhas de trigo. | FRANKE, D. de M.; MIRANDA, M. Z. de; TATSCH, P. O. |
2016 | Relationship between instrumental and sensory texture profile of bread loaves made with whole-wheat flour and fat replacer. | SCHEUER, P. M.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. de |
2019 | Relationship between rapid flour check method and traditional analyses for wheat gluten quality evaluation to brazilian wheat genotypes: a preliminary study. | MIRANDA, M. Z. de; TATSCH, P. O.; GUARIENTI, E. M.; BASSOI, M. C.; SÓ E SILVA, M.; SOARES SOBRINHO, J.; MACIEL, J. L. N.; FRONZA, V.; SCHEEREN, P. L. |
2012 | Relationship between wheat gluten color and wheat quality: preliminary results. | MIRANDA, M. Z. de; CAETANO, V. da R.; SCHEEREN, P. L.; TIGGEMANN, L.; TATSCH, P. O.; ORO, T. |
2016 | Response surface methodology assessment of the effect of whole wheat flour and fat replacer levels on bread quality. | SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; SANTOS, I. R.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. |
2015 | Resultados agronômicos e qualitativos da nova cultivar de trigo "BRS Marcante". | CAIERÃO, E.; SÓ e SILVA, M.; SCHEEREN, P. L.; CASTRO, R. L. de; EICHELBERGER, L.; NASCIMENTO JUNIOR, A. do; GUARIENTI, E. M.; MIRANDA, M. Z. de; PIRES, J. L. F.; MACIEL, J. L. N.; CHAVES, M. S.; SANTANA, F. M.; COSTAMILAN, L. M.; LIMA, M. I. P. M.; LAU, D.; PEREIRA, P. R. V. da S.; SILVA JUNIOR, J. P. da; WIETHÖLTER, S.; CUNHA, G. R. da |
2011 | Resultados das ações de melhoramento de trigo nos projetos HarvestPlus e BioFORT. | SCHEEREN, P. L.; CARVALHO, J. L. V.; NUTTI, M. R.; CAIERAO, E.; CASTRO, R. L. de; BASSOI, M. C.; ALBRECHT, J. C.; RIBEIRO JUNIOR, W. Q.; MIRANDA, M. Z. de; TORRES, G. A. M. |
2008 | Segmento de biscoito no Brasil: mercado interno e comércio internacional. | DE MORI, C.; MIRANDA, M. Z. de; JACOBSEN, L. A. |
2023 | Silicon ameliorates wheat technological quality under biotic stress. | DALLAGNOL, L. J.; PAZDIORA, P. C.; MIRANDA, M. Z. de; TATSCH, P. O.; RAMOS, A. E. R.; ARAUJO FILHO, J. V. de |
2011 | Solvent retention capacity test and its relationship with wheatquality evaluation parameters. | MIRANDA, M. Z. de; CAIERÃO, E.; BORDIGNON, J. R.; SÓ e SILVA, M.; SCHEEREN, P. L. |
2019 | Soy lecithin as an improver during freeze bread storage. | EL HALAL, S. L. M.; KRINGEL, D.; MIRANDA, M. Z. de; DIAS, A. R. G.; ZAVAREZE, E. da R. |