Navegando por Autor OLIVEIRA, J. B. de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 21 a 40 de 83 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2013Characterization of wines from a new region of altitude in the Northeast of Brazil.TORRES, A. P.; OLIVEIRA, J. B. de; BERRON, L.; VAZ, J.; GOMES, O.; MENEZES, T. R.; MORAIS, L. R. V. de; SILVA, P. F.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.
2019Chemical and sensorial characterization of tropical syrah wines produced at different altitudes in northeast of the Brazil.OLIVEIRA, J. B. de; EGIPTO, R.; LAUREANO, O.; CASTRO, R. de; PEREIRA, G. E.; RICARDO-DA-SILVA, J. M.
2019Chemical characteristics of grapes cv. Syrah (Vitis vinifera L.) grown in the tropical semiarid region of Brazil (Pernambuco state): influence of rootstock and harvest season.OLIVEIRA, J. B. de; EGIPTO, R.; LAUREANO, O.; DE CASTRO, R.; PEREIRA, G. E.; RICARDO-DA-SILVA, J. M.
2019Chemical composition and sensory profile of Syrah wines from semiaridtropical Brazil?Rootstock and harvest season effects.OLIVEIRA, J. B. de; EGIPTO, R.; LAUREANO, O.; DE CASTRO, R.; PEREIRA, G. E.; RICARDO-DA-SILVA, J. M.
2019Climate effects on physicochemical composition of Syrah grapes at low and high altitude sites from tropical grown regions of Brazil.OLIVEIRA, J. B. de; EGIPTO, R.; LAUREANO, O.; CASTRO, R. de; PEREIRA, G. E.; RICARDO-DA-SILVA, J. M.
2014Composição físico-química e atividade antioxidante de sucos produzidos com uvas orgânicas no Vale do São Francisco.SOUZA, T. S.; CARVALHO, E. S. S. de; OLIVEIRA, J. B. de; VASCONCELOS, M. C. O. de; OLIVEIRA, W, P. de; SANTOS, L. I. N.; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P.; BIASOTO, A. C. T.
2014Correlação entre características de frutos de melancia e resistência a Meloidogyne enterolobii.OLIVEIRA, J. B. de; DIAS, R. de C. S.; LUBARINO, P. C. da C.; SILVA, J. R.; SANTOS, J. S. dos
2021Crescimento de mudas de Euterpe precatoria Mart. em função do tipo de substrato.ARAÚJO, C. S. de; LUNZ, A. M. P.; ANDRADE NETO, R. de C.; CARNEIRO, J. C.; NOGUEIRA, R. da S.; OLIVEIRA, J. B. de
2009Curva de maturação da variedade Syrah na região do Vale do Submédio São Francisco, Brasil.OLIVEIRA, V. de S.; ARAÚJO, L. da C.; DINIZ, B. C. R.; MARTINS, A. M.; ARAÚJO, A. J. de B.; TRICHES, W. dos S.; ALVES, L. A.; COSTA, L. N. M. da; OLIVEIRA, J. B. de; PEREIRA, G. E.
2009Curva de maturação da variedade Syrah na região do Vale do Submédio São Francisco, Brasil.OLIVEIRA, V. de S.; ARAÚJO, L. da C.; DINIZ, B. C. R.; MARTINS, A. M.; ARAÚJO, A. J. de B.; TRICHES, W. dos S.; ALVES, L. A.; COSTA, L. N. M. da; OLIVEIRA, J. B. de; PEREIRA, G. E.
2014Description of sensory profile of tropical wines of guard issued in the Valley of São Francisco, Northeast Brazil.PADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; BRAGARD, L. F. dos S.; OLIVEIRA, J. B. de; OLIVEIRA, W. P. de; CARVALHO, E. S. S. de; FREITAS, S. T. de; PEREIRA, G. E.
2016Desempenho da infectividade do nematóide das galhas em genótipos de melancia no segundo semestre no Semiárido nordestino.LUBARINO, P. C. da C.; DIAS, R. de C. S.; CASTRO, J. M. da C. e; PONTES, M. de F. C.; OLIVEIRA, J. B. de; SANTOS, J. S. dos; VITOR, A. B.
2023Desenvolvimento de um método analítico para caracterização do perfil fenólico em estacas de videira.OLIVEIRA, J. B. de; SILVA, L. F. da; SANTOS, H. P. dos
2013Desenvolvimento e precocidade das plantas de melancia submetidas a diferentes substratos e épocas de transplantio.OLIVEIRA, J. B. de; DIAS, R. de C. S.; ALVES, J. C. da S. F; DAMASCENO, L. S.; SANTOS, J. S. dos; LIMA, R. da S.; LUBARINO, P. C. da C.; ANDRADE, K. M. N. S. S.
2010Determinação da composição aromática de vinhos brancos tropicais elaborados no Nordeste do Brasil.ARAÚJO, A. J. de B.; OLIVEIRA, J. B. de; NASCIMENTO, R. L.; VANDERLINDE, R.; PEREIRA, G. E.
2010Determinação da composição aromática de vinhos brancos tropicais elaborados no nordeste do Brasil.ARAÚJO, A. J. de B.; OLIVEIRA, J. B. de; NASCIMENTO, R. L.; VANDERLINDE, R.; PEREIRA, G. E.
2011Determination of aroma composition in tropical wines from Northeast of Brazil.ARAÚJO, A. J. de B.; VANDERLINDE, R.; NASCIMENTO, R. L.; BIASOTO, A. C. T.; OLIVEIRA, J. B. de; PEREIRA, G. E.
2011Determination of aroma composition in tropical wines from Northeast of Brazil.ARAÚJO, A. J. de B.; VANDERLINDE, R.; NASCIMENTO, R. L.; BIASOTO, A. C. T.; OLIVEIRA, J. B. de; PEREIRA, G. E.
2022Diferentes níveis de sombreamento no crescimento inicial em campo de açaizeiro-solteiro.NOGUEIRA, R. da S.; LUNZ, A. M. P.; OLIVEIRA, J. B. de; ARAÚJO, C. S. de; ANDRADE NETO, R. de C.; CARVALHO, P. H. S.
2012Efeito da desfolha e desponte de ramos de videira sobre a composição físico-química de vinhos tintos elaborados no Submédio do Vale do São Francisco.MACEDO, A. G. F.; PEREIRA, G. E.; SILVA, G. G.; OLIVEIRA, J. B. de; LEAO, P. C. de S.; BIASOTO, A. C. T.