Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author PRADO, G.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 11 to 15 of 15
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Ochratoxigenic aspergillus and ochratoxin A in wines made from varieties of Syrah and Viognier in Northeast of Brazil.
TERRA, M.
;
PRADO, G.
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, L.
;
OLIVEIRA, M.
2010
Ochratoxigenic aspergillus in wine grapes and ochratoxin a in wines from Northeast Brazil.
TERRA, M.
;
OTERO, T.
;
BATISTA, L.
;
PRADO, G.
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, L.
2010
Ocratoxina A em vinhos e sucos de uva elaborados no Vale do São Francisco.
PRADO, G.
;
TERRA, M.
;
BATISTA, L. R.
;
LIMA, L. C. de O.
;
PEREIRA, G. E.
1993
Produção de aflatoxina B1 pelo Aspergillus flavus NRRL 6513 em três variedades de milho (Zea mays L.).
PRADO, G.
;
VIEIRA, M. B. C. M.
;
SANTOS, J. P.
;
OLIVEIRA, M. S. de
2005
Proteção química e biológica de grãos de milho úmidos contra fungos de armazenagem e produção de aflatoxinas.
PINTO, N. F. J. de A.
;
PRADO, G.
;
OLIVEIRA, M. S.