Navegando por Autor ROSENTHAL, A.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 10 a 29 de 56 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Bacteriocin effect of lactic acid bacteria isolated from high pressure treated turkey ham against Salmonella enteritidis.MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.
2013Caracterização físico-química e reológicas da polpa de cupuaçu congelada (Theobroma grandiflorum Schum).GONÇALVES, M. V. V. A.; SILVA, J. P. L. da; MATHIAS, S. P. M.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V. M. de A.
2011Caracterização físico-química e sensorial da polpa de açaí (Euterpe oleracea, Mart.) pasteurizada e congelada.MENEZES, E.; DELIZA, R.; FREITAS, D.; SOUSA E SILVA, A.; FERREIRA, J. C.; ROSENTHAL, A.
2013Combined effect of high hydrostatic pressure and microbial transglutaminase on texture, color and protein denaturation of a restructured meat product.BONFIM, R. C.; STEPHAN, M. P.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; MATHIAS, S. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; FERREIRA, J. C. S.; LEAL JUNIOR, W. F.
2016Como a informação nutricional é percebida pelo consumidor?LIMA, M. F.; MARTINS, I. B. A.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.
2013Comparing methods of identify the appropriate sugar and pulp levels for fruit juice formulation: a consumer-driven approach.BARROS-MARCELLINI, A. M.; FERREIRA, E. A. S.; DELIZA, R.; MARCELLINI, P. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ROSENTHAL, A.
2011Comportamento do consumidor frente à inovação em produtos alimentícios tradicionais.HENRIQUE, N. C. A.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2015Consumers' attitude towards innovation in fresh cheese manufacturingNASSU, R. T.; BARROS, C. P.; ROSENTHAL, A.; FLEMING, V.; PEREIRA, C. A. M.; DELIZA, R.
2016Desenvolvimento de queijo de cabra tipo boursin baseado na avaliação do consumidor.MARTINS, I. B. A.; ROSENTHAL, A.; SANTOS, K. M. O. dos; MARTINS, J. M.; DELIZA, R.
2016Development of a recommended protocol high pressure processing trials with pathogenic microorganisms for the prevention of cross-contamination.GRIEP, E. R.; WALTER, E. H. M.; MORARU, C.; ROSENTHAL, A.
2014Disposição a pagar do consumidor por suco de Romã (Punica granatum L.).ROMANO, K. R.; FINCO, M.; ABADIO-FINCO, F.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.
2016Does time constrain affect consumer intention to purchase? A case study with orange/pomegranate juice.REIS, F.; MACHÍN, L.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; ARES, G.
2008Efeito da alta pressão hidrostática nos microrganismos.FERREIRA, E. H. da R.; MASSON, L. M. P.; ROSENTHAL, A.
2016Efeito da alta pressão hidrostática nos parâmetros de cor e textura da carne de caititu (tayassu tajacu).FERNANDES, H. R.; NETO, O. C.; FERREIRA, J. C. S.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2016Efeito da alta pressão hidrostática sobre o teor de carotenoides em queijo minas frescal incorporado com cenoura.GOUVEIA, F. S.; FERREIRA, E. H. R.; TIBURSKI, J. H.; GODOY, R. L. de O.; NOGUEIRA, R. I.; ROSENTHAL, A.
2014Efeito de fatores extrínsecos ao produto na intenção de compra do queijo frescal.BARROS, C. P.; ROSENTHAL, A.; WALTER, E. H. M.; DELIZA, R.
2014Efeitos da alta pressão hidrostática sobre características físico-químicas de bebida composta de soro de queijo minas frescal e suco de maracujá.MORAIS, A. C. N. de; TIBURSKI, J. H.; WALTER, E. H. M.; DUTRA, A. de S.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2013Effect of high hydrostatic pressure and transglutaminase on texture, color and sensory profiling of restructured meat.BONFIM, R. C.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; MATHIAS, S. P.; FERREIRA, J. C. S.; LEAL JUNIOR, W. F.
2012Effect of high hydrostatic pressure on lactic bacteria growth in turkey ham stored at normal and abusive refrigeration temperatures.MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.; ARAGAO, G. M. F.
2013Effect of high pressure and salt addition to pork meat protein electrophoresis profile.FONTOURA, L. M.; STEPHAN, M. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; ROSENTHAL, A.