Navegando por Autor SOUZA, A. L.
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2010 | Aceitação de blends de cafés arábica e conillon. | SANTOS, E. de S. M. dos; DELIZA, R.; FREITAS, D. de G. C.; SOUZA, A. L. |
2010 | Contribuição do delineamento experimental nos resultados sensoriais. | SANTOS, E. S. M.; CORRÊA, F. M.; DELIZA, R.; FREITAS, D. G. C.; SOUZA, A. L. |
2010 | Delineamento experimental para aumento da eficiência de provadores treinados. | FREITAS, D. G. C.; CORREA, F. M.; DELIZA, R.; SOUZA, A. L.; ALCANTARA, M.; GODINHO, J. C. C.; PEREIRA, P. C. A. |
2016 | Increasing stand structural heterogeneity reduces productivity in Brazilian Eucalyptus monoclonal stands. | SOARES, A. A. V.; LEITE, H. G.; SOUZA, A. L.; SILVA, S. R.; LOURENÇO, H. M.; FORRESTER, D. I. |
2010 | Influência dos grãos conilon nas características sensoriais de blends de bebida de café. | SANTOS, E. S. M.; DELIZA, R.; FREITAS, D. G. C.; CORRÊA, F. M.; SOUZA, A. L. |
2014 | Method for obtaining high-resolution proteomic analysis from pericarps of guarana. | SOUZA, A. L.; ANGELO, P. C. da S.; NOGUEIRA, P. P. O.; GONÇALVES, J. F. C.; FRANCO, A. M.; ASTOLFI-FILHO, S.; LÓPEZ-LOZANO, J. L.; ANDRADE, E. V. |
2006 | Produção in vivo de embriões caprinos da raça Moxotó participando de um programa de preservação. | ALMEIDA, A. P.; LIMA, I. M. T.; PAULA, N. R. O.; SOUZA, A. L.; ANDRADE, M. L. L.; LOPES JÚNIOR, E. S.; ANDRIOLI, A.; RONDINA, D.; FREITAS, V. J. F. |
2010 | Sensory evaluation of mineral salts for reducing sodium in food products. | FREITAS, D. G. C.; SILVA, F. T.; SOUZA, A. L.; ALCANTARA, M.; GODINHO, J. C. C.; PEREIRA, P. C. A. |
2013 | Sensory shelf life estimation of an instant soy-coffee beverage by survival analysis. | FELBERG, I.; DELIZA, R.; ESTEVES, T.; HOUGH, G.; FARAH, A.; OLIVEIRA, D. R.; SOUZA, A. L.; DONANGELO, C. M. |