Navegando por Autor TELES, A. S. C.
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2011 | Concentration of a vegetal enzymatic extract by microfiltration. | TELES, A. S. C.; TERZI, S. C.; SILVA, L. F. M.; GOMES, F. S.; MORAES, I. V. M.; EGITO, A. S.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. |
2018 | Correlation between hydrolytic enzymes produced by solid-state Fermentation and bioactive compounds release from grape pomace. | TELES, A. S. C.; CHÁVEZ, D. W. H.; GOTTSCHALK, L. M. F.; TONON, R. V. |
2018 | Correlation between hydrolytic enzymes produced by solid-state fermentation and bioactive compounds release from grape pomace. | TELES, A. S. C.; CHÁVEZ, D. W. H.; GOTTSCHALK, L. M. F.; TONON, R. V. |
2016 | Efeito das condições de processo na extração assistida por ultrassom de fenólicos do bagaço de uva. | MAZZA, K. E. L.; TELES, A. S. C.; CALDAS, T. W.; BRIGIDA, A. I. S.; BORGUINI, R. G.; TONON, R. V. |
2016 | Estabilidade do suco probiótico de juçara (Euterpe edulis M.) microencapsulado por spray drying e por liofilização. | PAIM, D. R. S. F.; TELES, A. S. C.; COSTA, S. D. de O.; WALTER, E. H. M.; TONON, R. V. |