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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2017Mate extract as feed assitive for improvement of beef quality.ZAWADZKI, A.; ARRIVETTI, L. O. R.; VIDAL, M. P.; CATAI, J. R.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; OLIVEIRA, C. R.; FERREIRA, A. G.; NEVES-JUNIOR, L. F.; COLNAGO, L. A.; SKIBSTED, L. H.; CARDOSO, D. R.
2013Meat quality from beef cattle of different genetic groups finished on feedlot or pasture.TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; BERNDT, A.; DIESEL, T.; SILVA, M. L. P. da; ALENCAR, M. M. de
2013Meat quality of beef from crossbred animals fed two different diets.NASSU, R. T.; SILVA, M. L. P. da; BRITO, G. F.; BERNDT, A.; TULLIO, R. R.; ALENCAR, M. M. de
2014Meat quality of beef from nellore steers fed yerba Mate suplemented diets.VIDAL, M. P.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; CARDOSO, D. R.
2017Meat quality of Nellore cattle finished in feedlot fed with diets containing agroindustrial co-products or not.MORELLI, M.; NOVELLI, T. I.; SAKAMOTO, L. S.; TULLIO, R. R.; BARIONI JUNIOR, W.; PALHARES, J. C. P.
2016Methane and carbon dioxide emissions variability and repeatability from cross breed cattle fed maize silage diets in Brazil.ZIMMERMAN, S.; BERNDT, A.; SAKAMOTO, L. S.; FERRARI, F. B.; MEO FILHO, P. de; BOAS, D. F. V.; TULLIO, R. R.; ZIMMERMAN, P.
2010Metodologia Para Análise de Comprimento de Sarcômero.WADA, T. C.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; PINHEIRO, M. B.; TOFFANI, P. R. P.; FERREIRA, A. U. de C.
2014MyoD1 expression levels affect meat tenderness in Nellore beef cattle.TIZIOTO, P. C.; GASPARIN, G.; COUTINHO, L. L.; MOURÃO, G. B.; MUDADU, M. de A.; SOUZA, M. M.; MALAGO JUNIOR, W.; DONATONI, F. A. B.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; REGITANO, L. C. de A.
2000Níveis de energia na dieta de bovinos em confinamento.CRUZ, G. M. D.; ESTEVES, S. N.; TULLIO, R. R.
1994Níveis de energia na dieta de bovinos em confinamento. I. Ganho de peso e características da carcaça.CRUZ, G. M. D.; ESTEVES, S. N.; TULLIO, R. R.
1994Níveis de energia na dieta de bovinos em confinamento. II. Cortes do traseiro especial.CRUZ, G. M. D.; TULLIO, R. R.; ESTEVES, S. N.
2006Novas metodologias para avaliar a qualidade da carne - avaliação da qualidade da carne e derivados pela ressonância magnética nuclear.COLNAGO, L. A.; FORATO, L. A.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. D.
1994Numero e duração da amamentação em gado de corte, de acordo com a hora do dia.ALENCAR, M. M. de; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. D.; CORREA, L. de A.
1989Nutrição mineral de bovinos de corte no pantanal Mato-Grossense. III. Levantamento de macronutrientes no Baixo Piquiri.POTT, E. B.; POTT, A.; ALMEIDA, I. L. de; BRUM, P. A. R. de; COMASTRI FILHO, J. A.; TULLIO, R. R.
1989Nutrição mineral de bovinos de corte no pantanal Mato-Grossense. IV. Levantamento de micronutrientes no baixo Piquiri.POTT, E. B.; BRUM, P. A. R.; POTT, A.; ALMEIDA, I. L. de; COMASTRI FILHO, J. A.; TULLIO, R. R.
1989Nutrição mineral de bovinos de corte no pantanal Mato-Grossense. IV. Levantamento de micronutrientes no baixo Piquiri.POTT, E. B.; BRUM, P. A. R.; POTT, A.; ALMEIDA, I. L. de; COMASTRI FILHO, J. A.; TULLIO, R. R.
2006Número de folhas vivas em perfilhos de capim-mombaça adubado, sob irrigação.CHIMENEZ, V. de O.; OLIVEIRA, J. A. G. de; KRAMER, D. P. da S.; SANTOS, P. M.; CORREA, L. de A.; BARIONI JUNIOR, W.; TULLIO, R. R.
2015O potencial sustentável da bovinocultura de corte do Brasil.TUPY, O.; ESTEVES, S. N.; TULLIO, R. R.; FERREIRA, R. de P.
2013Parâmetros genéticos de características de carcaça e maciez da carne em uma população experimental da raça Nelore.ROSA, A. do N.; MENEZES, G. R. de O.; SILVA, L. O. C. da; TULLIO, R. R.; FEIJO, G. L. D.; ALENCAR, M. M. de
2013Parâmetros genéticos de características de carcaça e maciez da carne em uma população experimental da raça Nelore1.ROSA, A. do N.; MENEZES, G. R. de O.; SILVA, L. O. C. da; TULLIO, R. R.; FEIJO, G. L. D.; ALENCAR, M. M. de