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Autor(es)
2010
Changes in the key odour-active compounds and sensory profile of cashew apple juice during processing.
GARRUTI, D. dos S.
;
FACUNDO, H. V. de V.
;
SOUZA NETO, M. A. de
;
WAGNER, R.
2003
Efeito da variação da composição do substrato, umidade e inóculo na produção de Bacillus thuringiensis em fermentação semi-sólida.
CATALÁN, A. I.
;
MIYASHIRA, G. Y.
;
WAGNER, R.
;
BENINTENDE, G.
;
ARRUDA, R. O. M.
;
MORAES, I. O.
;
CAPALBO, D. M. F.
2020
Effects of winemaking on 'marselan' red wines: volatile compounds and sensory aspects.
POZZATTI, M.
;
GUERRA, C. C.
;
MARTINS, G.
;
SANTOS, I. D. dos
;
WAGNER, R.
;
FERRÃO, M. F.
;
MANFROI, V.
2017
Production, Characterization, and Stability of Orange or Eucalyptus Essential Oil/b-Cyclodextrin Inclusion Complex.
KRINGEL, D. H.
;
ANTUNES, M. D.
;
KLEIN, F.
;
CRIZEL, R. L.
;
WAGNER, R.
;
OLIVEIRA, R. P. de
;
DIAS, A. R. G.
;
ZAVAREZE, E. da R.
2015
Qualidade e potencial nutracêutico do leite bovino em diferentes sistemas de produção e estações do ano.
VARGAS, D. P. de
;
NORNBERG, J. L.
;
SCHEIBLER, R. B.
;
SCHAFHAUSER JUNIOR, J.
;
RIZZO, F. A.
;
WAGNER, R.
2011
Volatile constituents of exotic fruits from Brazil.
BICAS, J. L.
;
MOLINA, G.
;
DIONISIO, A. P.
;
BARROS, F. F. C.
;
WAGNER, R.
;
MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.
;
PASTORE, G. M.
2023
Volatile profile of syrah red sparkling wines produced with different cold pre-fermentative maceration times and their evolution during aging on lees.
BARROS, A. P. A.
;
SILVA, I. S.
;
CANDIDO, F.
;
WAGNER, R.
;
BIASOTO, A. C. T.