Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor WELKE, J. E.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 5 a 20 de 20
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2014
Determination of the possible contribution to aroma using odor activity values of volatile compounds of wines analyzed by comprehensive two dimensional gas chromatography.
WELKE, J. E.
;
BARBARÁ, J. A.
;
ZANUS, M. C.
;
LAZZAROTTO, M.
;
ZINI, C. A.
2014
Determination of the possible contribution to aroma using odor activity values of volatile compounds of wines analyzed by comprehensive two dimensional gas chromatography.
WELKE, J. E.
;
BARBARÁ, J. A.
;
ZANUS, M. C.
;
LAZZAROTTO, M.
;
ZINI, C. A.
2020
Effects of soil and vineyard characteristics on volatile, phenolic composition and sensory profile of cabernet sauvignon wines of Campanha Gaúcha.
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
CORREA, L. C.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2020
Effects of soil and vineyard characteristics on volatile, phenolic composition and sensory profile of Cabernet Sauvignon wines of Campanha Gaúcha: supplementary information.
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
CORREA, L. C.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2019
Effects of Soil andVineyard Characteristics on Volatile, Phenolic Composition and Sensory Profile of Cabernet Sauvignon Wines of Campanha Gaúcha.
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
CORREA, L. C.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, A. C.
2015
Evaluating the typicality of the aroma of Syrah tropical wines from the Sub-middle São Francisco Valley employing gas chromatography coupled to olfactometry detection (GC-O).
BARBARÁ, J. A.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
NICOLLI, K. P.
;
QUEIROZ, L. B.
;
SILVA, E. A. S.
;
CORREA, L. C.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2015
Evaluation of toxic compounds produced during the elaboration of Syrah wines.
LAGO, L.
;
NICOLLI, K. P.
;
BARBARÁ, J. A.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
ZINI, C. A.
;
WELKE, J. E.
2016
Influence of stage of ripeness and time of maceration of Syrah grapes on levels of toxic compounds in wines.
LAGO, L. O.
;
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CAMARÃO. E. B.
;
ZINI, C. A.
;
WELKE, J. E.
2016
P-163 Characterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon and Merlot wines produced in the campanha Gaúcha region.
NICOLLI, K. P.
;
LAGO, L. O.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
CARAMÃO, E. B.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2016
P-163 Characterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon and Merlot wines produced in the campanha Gaúcha region.
NICOLLI, K. P.
;
LAGO, L. O.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
CARAMÃO, E. B.
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2014
Quantitative analysis of headspace volatile compounds using comprehensive two-dimensional gas chromatography and their contribution to the aroma of Chardonnay wine.
WELKE, J. E.
;
ZANUS, M.
;
LAZZAROTTO, M.
;
ZINI, C. A.
2014
Quantitative analysis of headspace volatile compounds using comprehensive two-dimensional gas chromatography and their contribution to the aroma of Chardonnay wine.
WELKE, J. E.
;
ZANUS, M. C.
;
LAZZAROTTO, M.
;
ZINI, C. A.
2014
Relevant compounds of brazilian chardonnay wines and sparkling wines unveiled using comprehensive twodimensional gas chromatography.
WELKE, J. E.
;
NICOLLI, K. P.
;
PULGATI, F.
;
ZANUS, M. C.
;
ZINI, C. A.
2018
Sensory, olfactometry and comprehensive two-dimension algas chromatography analyses as appropriate tools to characterize the effects of vine management on wine aroma
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
SOUZA-SILVA, E. A.
;
GUERRA, C. C.
;
SANTOS, H. P. dos
;
WELKE, J. E.
;
ZINI, C. A.
2015
Simultaneous determination of toxic compounds produced during fermentation of wine.
LAGO, L.
;
NICOLLI, K. P.
;
BARBARÁ, J. A.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
ZINI, C. A.
;
WELKE, J. E.
2014
Voláteis característicos da segunda fermentação de espumantes analisados através da GCXGC.
WELKE, J. E.
;
ZANUS, M.
;
LAZZAROTTO, M.
;
ZINI, C. A.