Buscar por Autor ALCANTARA, M. de
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Año de publicación | Título | Autor(es) |
2017 | Caracterização sensorial de bebidas de cafés utilizando técnicas sensoriais baseadas na percepção do consumidor: uma comparação com a análise descritiva clássica. | ALCANTARA, M. de |
2011 | Delineamento experimental para aumento da eficiência de provadores treinados. | FREITAS, D. de G. C.; CORREA, F. M.; SOUZA, A. L. S. e; ALCANTARA, M. de; GODINHO, J. C. C.; PEREIRA, P. C. de A.; DELIZA, R. |
2017 | Effect of CATA questions presentation order on sensory characterization of fruit smoothie by children and adolescents. | ROCHA, W. S. da; ALCANTARA, M. de; BARROS, V. V. F.; OLIVEIRA, D. C. R. de; DELIZA, R. |
2019 | Effectiveness of traffic light system on Brazilian consumers perception of food healthfulness. | LIMA, M.; ALCANTARA, M. de; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R. |
2021 | Symbiotic drink based on Brazil nuts (Bertholletia excelsa H.B.K): production, characterization, probiotic viability and sensory acceptance. | CUNHA JÚNIOR, P. C. da C.; OLIVEIRA, L. S. de; GOUVÊA, L. de P.; ALCANTARA, M. de; ROSENTHAL, A.; FERREIRA, E. H. da R. |
2022 | What Do Consumers Think About Foods Processed by Ultraviolet Radiation and Ultrasound? | MONTEIRO, M. L. G.; DELIZA, R.; MARSICO, Eliane T.; ALCANTARA, M. de; CASTRO, I. P. L.; CONTE-JUNIOR, C. A. |