Showing results 1 to 20 of 143
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Aceitação sensorial de batatas fritas com redução de gorduras. | SÁ, D. de G. C. F. de ; TORREZAN, R. ; ANTONIASSI, R. ; TERRA, K. J. da S. ; GUEDES, A. M. M. ; WILHELM, A. E. ; MACHADO, A. F. de F.  |
2018 | Acrocomia spp.: macaúba. | JUNQUEIRA, N. T. V. ; FAVARO, S. P. ; BRAGA, M. F. ; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. ; ANTONIASSI, R. ; CICONINI, G. ; SILVA, D. B. da  |
2009 | Acurácia intralaboratorial da determinação de glicerol em subprodutos da síntese de biodiesel. | SIMAS, D. L. R. ; RUOSO, J. ; OLIVEIRA, J. S. e ; CAMPOS, R. da S. ; ANTONIASSI, R.  |
2009 | Acurácia intralaboratorial da determinação de glicerol em subprodutos da síntese de biodiesel. | SIMAS, D. L. R. ; RUOSO, J. ; OLIVEIRA, J. S. e ; CAMPOS, R. da S. ; ANTONIASSI, R.  |
2013 | Analysis of the main conjugated linoleic acid (CLA) precursors (C18:2 n-6 and C18:3 n-3) in Brachiaria ruzizienses by capillary zone electrophoresis. | CASTRO, R. DE J. C. ; SOUZA SOBRINHO, F. de ; GAMA, M. A. S. da ; BARRA, P. M. DE C. ; ANTONIASSI, R. ; OLIVEIRA, M. A. L. DE  |
2014 | Atividade antirradical livre de compostos bioativos de soja preta (Glycine max (L.) Merrill). | ESTEVES, T. C. F. ; MACHADO, A. F. de F. ; FELBERG, I. ; ANTONIASSI, R. ; CARRÃO-PANIZZI, M. C. ; CALADO, V. M. A. ; PEREIRA, J. N.  |
2013 | Avaliação da mutagenicidade do óleo fixo de Carapa guianensis (meliaceae, Aublet 1982). | GOMES, E. M. ; ARAUJO LIMA, C. F. ; OLIVEIRA, L. L. ; MACEDO, A. F. ; ANTONIASSI, R. ; WILHEM, A. ; FELZENSZWALB, I. ; CAF, A.  |
2011 | Avaliação do rendimento de óleo no amadurecimento de frutos de pinhão-manso. | SANTOS, C. F. dos ; PIRES, J. M. F. ; COUTO, L. ; KALAOUM, J. ; DAMASCENO JUNIOR, P. C. ; ANTONIASSI, R.  |
2012 | Avaliação do rendimento e dos ácidos graxos do óleo de sementes de pinhão-manso da Embrapa Meio-Norte, Piauí. | AZEVEDO, D. M. P. de ; ARAUJO, E. C. E. ; DUARTE, I. D. ; ROGÉRIO, J. B. ; SANTOS, M. C. S. ; ANTONIASSI, R. ; FARIA-MACHADO, A. F. ; BIZZO, H. R.  |
2010 | Avaliação preliminar da qualidade tecnológica do amendoim produzido em Roraima. | SUASSUNA, T. de M. F. ; SMIDERLE, O. J. ; ANTONIASSI, R.  |
2010 | Avaliação preliminar da qualidade tecnológica do amendoim produzido em Roraima. | SUASSUNA, T. de M. F. ; SMIDERLE, O. J. ; ANTONIASSI, R.  |
2010 | Avaliação preliminar da qualidade tecnológica do amendoim produzido em Roraima. | SUASSUNA, T. de M. F. ; SMIDERLE, O. J. ; ANTONIASSI, R.  |
2006 | Avaliação química e sensorial da farinha de licuri. | SALLES, R. O. ; MODESTA, R. C. D. ; ANTONIASSI, R. ; MATSUURA, M. I. da S. F. ; FERREIRA, G. F. ; SILVA, C. S. C. ; ANDRADE, M. T. ; NITSCHKE, M. ; ALVES, P. L. da S.  |
2013 | Ácidos graxos em frutos de macaúbas. | ANTONIASSI, R. ; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. da ; JUNQUEIRA, N. T. V. ; BRAGA, M. F. ; MACHADO, A. F. de F. ; SANTOS, M. C. da S. ; BIZZO, H. R.  |
2016 | Bayesian multi-trait analysis reveals a useful tool to increase oil concentration and to decrease toxicity in Jatropha curcas L. | JUNQUEIRA, V. S. ; PEIXOTO, L. de A. ; LAVIOLA, B. G. ; BHERING, L. L. ; MENDONCA, S. ; COSTA, T. da S. A. ; ANTONIASSI, R.  |
2004 | Bebida mista de extrato de soja integral e castanha-do-brasil: caracterização físico-química, nutricional e aceitabilidade do consumidor. | FELBERG, I. ; DELIZA, R. ; GONCALVES, E. B. ; ANTONIASSI, R. ; FREITAS, S. C. de ; CABRAL, L. C.  |
2023 | Bioactive compounds of fractionated palm oil with a higher content of oleic acid. | GUEDES, A. M. M. ; WILHELM, A. E. ; MOURA, J. I. L. ; LOPES, R. ; FARIA-MACHADO, A. F. de ; ANTONIASSI, R.  |
2019 | Butter fatty acid composition as a function of soybean oil supplementation and time of milking, and performance of Holstein x Gyr cows fed with chopped elephant grass-based diets. | LOPES, F. C. F. ; RIBEIRO, C. G. S. ; RODRIGUEZ, N. M. ; GAMA, M. A. S. da ; MORENZ, M. J. F. ; ANTONIASSI, R. ; BIZZO, H. R.  |
2023 | Caffeine and chlorogenic acid content of Coffea canephora cultivars in different environments. | ROCHA, R. B. ; ALVES, E. A. ; TADEU, H. C. ; TEIXEIRA, A. L. ; BIZZO, H. R. ; ANTONIASSI, R. ; PACHECO, S. ; SANTIAGO, M. C. P. de A.  |
2005 | Caracterização da qualidade dos frutos de banana: variedade São Tomé. | ANTONIASSI, R. ; FREITAS, S. C. ; PEREIRA, M. E. C ; BIZZO, H. R. ; CITADIN, C. T. ; ALMEIDA, E. R. P. ; MONTE, D. C.  |