Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author ASSIS, O. B. G. de
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 126
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
A comparative evaluation of integrity and colour preservation of sliced apples protected by chitosan and zein edible coatings.
ASSIS, O. B. G. de
;
SCRAMIN, J. A.
;
CORREA, T. A.
;
BRITTO, D. de
;
FORATO, L. A.
2012
Acceptance and purchase intent of apples coated with edible coatings of zein in different formulation.
JESUS, J. A. de; BIANCO, C. I.
;
ASSIS, O. B. G. de
;
BRITTO, D.; SPOTO, M. H. F.; VERRUMA-BERNARDI, M. R.
2014
Adição de quitosana em filmes a base de goma de cajueiro: efeito sobre as características de molhabilidade em microscópicas.
ASSIS, O. B. G. de
;
MARTINS, C. S. MORGADO, D. L.
2009
An evaluation of fibrous structure and physical characteristics of cutia nut (Couepia edulis Prance) shell.
ASSIS, O. B. G. de
;
PESSOA, J. D. C.
2016
Analysis of thermal and aqueous suspension stabilities of chitosan based nanoencapsulated vitamins.
BRITTO, D. de
;
PINOLA, F. G.
;
MATTOSO, L. H. C.
;
ASSIS, O. B. G. de
2010
Analysis of zein: propolis based films by AFM and DMA
CORRÊA, T. R. A.
;
SCRAMIN, J. A.
;
ASSIS, O. B. G. de
;
FORATO, L. A.
;
R. Bernardes Filho
2010
Análise colorimétrica de goiabas cortadas revestidas com filmes a base da goma do cajueiro.
GASTALDI, T. A.
;
RIZZO, J. S.
;
BRITTO, D. de
;
ASSIS, O. B. G. de
;
FORATO, L. A.
2010
Análise da atividade antimicrobiana de filmes e géis de quitosana e N, N, N TRIMETILQUITOSANA
GOY, R. C.
;
ASSIS, O. B. G. de
2009
Análise de goiabas revestidas com fibras a base de goma do cajueiro pela imagem por ressonância magnética.
GASTALDI, T. A.
;
RIZZO, J. S.
;
BRITTO, D.
;
FONTANA, K. H.
;
BERNARDES FILHO, R.
;
ASSIS, O. B. G. de
;
FORATO, L. A.
2011
Análise de hidrofobicidade dos filmes de Kafirina e Zeína pela técnica de Ângulo de Contato.
SCRAMIN, J. A.
;
RODRIGUES, J. A. S.
;
ASSIS, O. B. G. de
;
FORATO, L. A.
2009
Análise de peras revestidas com filmes a base de zeínas por RMN de 13C em alta resolução.
VIEIRA, C. E. M.
;
SCRAMIN, J. A.
;
ASSIS, O. B. G. de
;
BERNARDES FILHO, R.
;
IMASATO, H.
;
FORATO, L. A.
2010
Análise goiabas revestidas com filmes a base da goma do cajueiro.
RIZZO, J. de S.
;
GASTALDI, T. A.
;
BRITTO, D. de
;
ASSIS, O. B. G. de
;
FORATO, L. A.
2014
Análise microscópica de blenda de quitosana-extrato etanólico de casca de pequi.
BREDA, C. A.; MORGADO, D. L.; DUARTE, M. C. T.
;
ASSIS, O. B. G. de
2017
Análise por AFM da ação do estratos de própolis verde sobre as morfologias de bactérias Staphylococcos aureus e Escherichia coli.
CAMPOS, J. V.
;
ASSIS, O. B. G. de
;
BERNARDES FILHO, R.
2017
Análises térmica e mecânica de filmes de quitosana com adições de extrato etanólico de pequi.
BREDA, C. A.
;
DUARTE, M. C. T.
;
ASSIS, O. B. G. de
2021
Antifungal activity of Zingiber officinale Roscoe (ginger) oil and extracts, associated with carnauba wax nanoemulsions, on fungal control of harvest papaya.
MIRANDA, M.
;
SUN, X.
;
ASSIS, O. B. G. de
;
FERENCE, C.
;
FERREIRA, M. D.
;
BALDWIN, E. A.
2010
Antimicrobial analysis of gels and films from chitosan and N,N,N-trimethyl chitosan.
GOY, R. C.
;
BRITTO, D. de
;
ASSIS, O. B. G. de
2010
Antimicrobial water-soluble chitosan based films for coating and packaging applications.
GOY, R. C.
;
MORAIS, S. T. B.
;
BRITTO, D.
;
ASSIS, O. B. G. de
2011
Aplicação de filmes comestíveis de zeínas na conservação de nutrientes em peras.
SOLIGON, A. C.; BECARO, A. A.; PUTI, F. C.
;
SCRAMIN, J. A.
;
FERREIRA, M. D.
;
ASSIS, O. B. G. de
2017
Atividade inibitória da quitosana e de seu derivado quaternizado TMQ sobre o crescimento do fungo Penicillium expansum.
MENDES, L. D.
;
BRESOLIN, J. D.
;
ASSIS, O. B. G. de
;
BRITTO, D.