Browsing by Author BARROS, M. M.

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2008Autolyzed yeast and whole yeast as feeding stimulant in European sea bass diets Dicentrarchus labrax.HISANO, H.; PEZZATO, L. E.; BARROS, M. M.; BOLUDA-NAVARRO, D.; MADRID, J. A.
2008Composição nutricional e digestibilidade aparente da levedura íntegra, da levedura autolisada e da parede celular pela Tilápia-do-Nilo.HISANO, H.; SAMPAIO, F. G.; BARROS, M. M.; PEZZATO, L. E.
2011Crescimento e produção de melancia submetida a doses de Nitrogênio.ARAUJO, W. F.; BARROS, M. M.; MEDEIROS, R. D. de; CHAGAS, E. A.; NEVES, L. T. B. C.
2008Food colorant as diet marker to self-selection experiments for European sea bass Dicentrarchus labrax.HISANO, H.; PEZZATO, L. E.; BARROS, M. M.; BOLUDA-NAVARRO, D.; MADRID, J. A.
1996Ganho de peso de alterações anatomopatológicas de tilápia-do-nilo arraçoadas com farelo de cacau.PEZZATO, L. E.; OLIVEIRA, A. C. B. de; DIAS, E.; BARROS, M. M.; PEZZATO, A. C.
2008Influence of yeast and yeast derivatives on growth performance and survival of juvenile prawn.HISANO, H.; FALCON, D. R.; BARROS, M. M.; PEZZATO, L. E.
2007Levedura e zinco como pró-nutrientes em rações para tilápia-do-Nilo (Oreochromis niloticus): aspectos hematológicos.HISANO, H.; BARROS, M. M.; PEZZATO, L. E.
2006Levedura íntegra e derivados do seu processamento em rações para tilápia do Nilo: aspectos hematológicos e histológicos.HISANO, H.; SILVA, M. D. P.; BARROS, M. M.; PEZZATO, L. E.
2009Níveis de proteína digestível e energia digestível em dietas para tilápias-do-nilo formuladas com base no conceito de proteína ideal.GONÇALVES, G. S.; PEZZATO, L. E.; BARROS, M. M.; HISANO, H.; SANTA ROSA, M. J.
2007Physiological responses of Nile Tilapia, Oreochromis niloticus, fed vitamin C - and lipid-supplemented diets and submitted to low-temperature stress.FALCONI, D. R.; BARROS, M. M.; PEZZATO, L. E.; SAMPAIO, F. G.; HISANO, H.
2010Resposta de frutos de melancia à aplicação de nitrogênio.ARAÚJO, W. F.; BARROS, M. M.; CHAGAS, E. A.; MEDEIROS, R. D. de; NEVES, L. C.; SILVA, W. L. M. da S.; CRUZ, P. L. de S.