Browsing by Author BENASSI, M. de T.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Caffeine, trigonelline, chlorogenic acids, melanoidins, and diterpenes contents of Coffea canephora coffees produced in the Amazon. | VIENCZ, T.; ACRE, L. B.; ROCHA, R. B.; ALVES, E. A.; RAMALHO, A. R.; BENASSI, M. de T. |
2013 | Composição química de cafés arábica de cultivares tradicionais e modernas. | KITZBERGER, C. S. G.; SCHOLZ, M. B. dos S.; PEREIRA, L. F. P.; BENASSI, M. de T. |
2013 | Determinação do tempo de cozimento de pinhões em função da textura do produto final. | COUTO, J. M. C.; GODOY, R. C. B. de; BENASSI, M. de T. |
2016 | Diterpenes in Coffea canephora. | MORI, A. L. B.; KALSCHNE, D. L.; FERRAO, M. A. G.; FONSECA, A. F. A. da; FERRÃO, R. G.; BENASSI, M. de T. |
2023 | Diterpenos em cafés Coffea canephora híbridos naturais cultivados em Rondônia. | FRANCISCO, J. da S.; PORTELA, C. da S.; DALAZEN, J. R.; ROCHA, R. B.; ALVES, E. A.; MORI, A. L. B.; BENASSI, M. de T. |
2014 | Influência da temperatura de armazenamento na qualidade sensorial do pinhão. | JESUS, A. M. F. de; GODOY, R. C. B. de; BENASSI, M. de T. |
2015 | Influência do armazenamento na qualidade sensorial do pinhão. | JESUS, A. M. F. de; GODOY, R. C. B. de; BENASSI, M. de T. |
2021 | Natural intervarietal hybrids of Coffea canephora have a high content of diterpenes. | FRANCISCO, J. S.; DIAS, R. C. E.; ALVES, E. A.; ROCHA, R. B.; DALAZEN, J. R.; MORI, A. L. B.; BENASSI, M. de T. |