Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Antioxidant activity of protein hydrolysates from nile tilapia processing residues. | BERNARDI, D. M. ; DIETERICH, F. ; DE PARIS, L. D. ; SILVA F. G. D. ; SARY, C. ; BOSCOLO, W. R. ; SIGNOR, A. ; BERTOL, T. M. ; SGARBIERI, V. C.  |
2015 | Antioxidant activity of protein hydrolysates from Nile tilapia processing residues. | BERNARDI, D. M. ; DIETERICH, F. ; DE PARIS, L. D. ; SARY, C. ; BOSCOLO, W. R. ; BERTOL, T. M. ; SGARBIERI, V. C.  |
2015 | Efeito da inclusão de óleo de linhaça e antioxidantes naturais no desempenho e qualidade da carcaça e da carne de suínos em terminação. | BERNARDI, D. M. ; BERTOL, T. M. ; COLDEBELLA, A. ; ALMEIDA, B. C. S. ; DIETERICH, F. ; PARIS, L. D. ; SGARBIERI, V. G.  |
2015 | Efeito da inclusão do bagaço de uva sobre o desempenho e características de carcaça de suínos em terminação. | ALMEIDA, B. C. S. ; BERTOL, T. M. ; LUDKE, M. do C. M. M. ; LUDKE, J. V. ; COLDEBELLA, A. ; BERNARDI, D. M.  |
2015 | Efeito da inclusão do bagaço de uva sobre o perfil lipídico, concentração de a-tocoferol e estabilidade oxidativa do toucinho de suínos. | ALMEIDA, B. C. S. ; BERTOL, T. M. ; LUDKE, M. do C. M. M. ; LUDKE, J. V. ; BERNARDI, D. M. ; COLDEBELLA, A.  |
2016 | Growth performance, carcass traits and pork quality of pigs fed dehydrated or ensiled grape pomace and omega-3 enriched diets. | ALMEIDA, B. C. S. ; BERTOL, T. M. ; LUDKE, M. do C. M. M. ; LUDKE, J. V. ; CUNHA JUNIOR, A. ; BERNARDI, D. M. ; PEREIRA, P. S.  |
2024 | Growth performance, meat quality, and lipid oxidation in pigs? fed diets containing grape pomace. | ALMEIDA, B. C. da S. ; LUDKE, M. do C. M. M. ; BERTOL, T. M. ; LUDKE, J. V. ; BERNARDI, D. M. ; CUNHA JUNIOR, A. ; COLDEBELLA, A.  |
2016 | Lipid profile, oxidative stability of fat and alpha-tocopherol concentration on meat of pigs fed dehydrated or ensiled grape pomace and omega-3 enriched diets. | ALMEIDA, B. C. S. ; BERTOL, T. M. ; LUDKE, M. do C. M. M. ; LUDKE, J. V. ; CUNHA JUNIOR, A. ; BERNARDI, D. M.  |
2015 | Oxidative stability of pork fat enriched with omega3 and natural antioxidants by modifying animal's diet. | BERNARDI, D. M. ; BERTOL, T. M. ; CUNHA JUNIOR, A. ; COLDEBELLA, A. ; ARELLANO, D. B. ; SGARBIERI, V. C.  |
2015 | Oxidative stability of pork patties enriched with Omega-3 and natural antioxidants by modifying animal's diet. | BERNARDI, D. M. ; BERTOL, T. M. ; COLDEBELLA, A. ; DE PARIS, L. D. de ; DIETERICH, F. ; SGARBIERI, V. C.  |