Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author CASTRO, I. M. de
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 23
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil.
TROMBETE, F. M.
;
CASTRO, I. M. de
;
TEIXEIRA, A. da S.
;
SALDANHA, T.
;
FRAGA, M. E.
2016
Alimentos com agrotóxicos ou de base agroecológica: o jogo simbólico de atores sociais: food with pesticides or agroecologically-based food: symbolic game on the field.
FIGUEIREDO, V. O.
;
CARVALHO, M. C. V. S.
;
FERREIRA, F. R.
;
COLARES, L. G. T.
;
CASTRO, I. M. de
;
CARVALHO, L. M. J. de
1998
Alimentos para consumo humano.
FERREIRA, J. R.
;
RODRIGUES, A. de A.
;
FERNANDES, F. D.
;
CRUZ, G. M. D.
;
SOUZA, G. B. de
;
BARROCAS, G. E. G.
;
BARBOSA FILHO, H. G.
;
CASTRO, I. M. de
;
CHAVES, M. B.
;
MARTINI, M.
2015
Avaliação de ocratoxina em café canéfora produzido em Rondônia e Espírito Santo.
CASTRO, I. M. de
;
FREITAS-SILVA, O.
;
TEIXEIRA, A. da S.
;
SOUZA, M. de L. M. de
;
PINHEIRO, E. F.
;
ROCHA, J. F. da
;
ALVES, E. A.
1999
Caracterização química dos frutos do mapati (Pourouma cecropiifolia Martius - Moraceae).
LOPES, D.
;
ANTONIASSI, R.
;
SOUZA, M. de L. M. de
;
CASTRO, I. M. de
;
SOUSA, N. R.
;
CARAUTA, J. P. P.
;
KAPLAN, M. A. C.
2018
Desenvolvimento sustentável da pesca.
KATO, H. C. de A.
;
SOUSA, D. N. de
;
PEREIRA, A. M. L.
;
FOGACA, F. H. dos S.
;
LEGAT, A. P.
;
LEGAT, J. F. A.
;
CASTRO, I. M. de
;
FREITAS, S. C. de
2022
Detecção de alcaloides em tremoço branco (Lupinus albus ) na forma de farinha, concentrados proteicos e ligados a proteínas purificadas por SDS-PAGE.
CHAMONE, M. E.
;
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. de L.
;
ASCHERI, J. L. R.
;
ROSA, J. S. da
;
CASTRO, I. M. de
2017
Determinação multirresíduo de agrotóxicos organoclorados em pescado de captura por CG-DCE.
CASTRO, I. M. de
;
ANJOS, M. R. dos
;
CALIXTO, F. A. A.
;
MACHADO, E. S.
;
CRUZ FILHO, A. G. da
;
FREITAS, S. C. de
2011
Ésteres de forbol em tortas de pinhão manso.
MACHADO, A. F. F.
;
SOUZA, M. de L. M. de
;
CASTRO, I. M. de
;
BIZZO, H. R.
;
MENDONCA, S.
;
ANTONIASSI, R.
2008
Indicadores geoambientais de qualidade das águas na Bacia do Córrego Sujo, Médio Vale do Rio Paraíba do Sul, Teresópolis (RJ).
OLIVEIRA, E. dos S. de
;
AVELAR, A. de S.
;
CASTRO, I. M. de
;
SANTELLI, R. E.
2015
Influence of heat treatment on the degradation of organophosphates in cooked beans (Phaseolus vulgaris).
MIRANDA, J. A. T.
;
CARVALHO, L. M. J.
;
CASTRO, I. M. de
;
FIGUEIREDO, V.
;
TEIXEIRA, A. S.
;
ANJOS, M. R.
2017
Lactic acid bacteria ability to degrade the pesticide chlorpyrifos.
PINTO, G. D. A
;
KOBLITZ, M. G. B.
;
CASTRO, I. M. de
;
MIGUEL, M. A. L.
2014
Métodos para determinação de resíduos e contaminantes químicos em produtos de origem animal e vegetal.
FERRACINI, V. L.
;
QUEIROZ, S. C. do N. de
;
CASTRO, I. M. de
;
BLOCH JUNIOR, C.
;
NOGUEIRA, A. R. A.
2023
Multi-residue method of pesticides by UPLC-MS/MS in bivalve mollusks samples as a tool for food quality and safety.
CASTRO, I. M. de
;
BASTOS, L. H. P.
;
ANJOS, M. R. dos
;
OLIVEIRA, A. C. DE
;
COSTA, D. M. S. F. DA
;
CARDOSO, M. H. W. M.
;
CARVALHO, L. M. J. DE
2013
Mycotoxins in rice.
SOUZA, M. de L. M. de
;
CASTRO, I. M. de
;
TEIXEIRA, A. da S.
;
MATTOS, M. L. T.
2014
Organophosphorus pesticides residues in cooked tomato (Licopersicum esculentum).
CARVALHO, L. M. J. de
;
FIGUEIREDO, V. O.
;
CASTRO, I. M. de
;
MIRANDA, J. A. T.
;
COLARES, L. G. T.
;
CARVALHO, J. L. V. de
2007
Production of tomatoes by two differents agricultural methods in Brazil: Tomatec Project.
MACEDO, J. R. de
;
NOBREGA, A.
;
BASTOS, L. H.
;
CARDOSO, M. H.
;
GOUVEA, A.
;
CASTRO, I. M. de
2012
Qualidade da castanha-do-brasil do comércio de Rio Branco, Acre.
ALVARES, V. de S.
;
CASTRO, I. M. de
;
COSTA, D. A. da
;
LIMA, A. C. de
;
MADRUGA, A. L. S.
2012
Quantificação de aflatoxinas em castanha-do-brasil oriundas de três localidades do Estado do Acre.
COSTA, D. A.
;
ALVARES, V. de S.
;
CASTRO, I. M. de
;
FONSECA, F. L. da
2010
Resíduos químicos e contaminantes em produtos de origem animal e vegetal.
FERRACINI, V. L.
;
QUEIROZ, S. C. N. de
;
CASTRO, I. M. de
;
BLOCH JUNIOR, C.
;
NOGUEIRA, A. R. de A.