Browsing by Author COSTA, A.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Análise de substâncias antioxidantes produzidas por Lentinula boryana.LOVATEL, A. C.; COSTA, A.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.
2012Application of sugar cane bagasse as biomass to synthesis of xylanase by different strains of Lentinula edodes.CHICATTO, J. A.; CASTAMANN, V. A.; NUNES, H.; COSTA, A.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.
2013Avaliação antioxidante e sensorial de barras alimentícias de soja e pinhão.ZIMMERMANN, R. S.; HELM, C. V.; COSTA, A.
2011Avaliação da expressão de ativos fúngicos para aplicação em creme despigmentamente para tratamento de melasmas.HERMANN, K. L.; TAVARES, L. B. B.; COSTA, A.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de
2015Caracterização de cultivares de sorgo biomassa visando a geração de energia para a região Norte de Mato GrossoSILVA, A. L. da; TARDIN, F. D.; ROTTA, G. W.; SILVA, A. F. da; PERES, L.; BARROS, F.; COSTA, A.; RIBEIRO, J. R. D.; PARRELA, R. A. da C.
2009Características de fruto de goiabeira "Paluma" colhidos de plantas parasitadas por Meloidogyne mayaguensis.LIMA, I. M.; OLIVEIRA, E. B.; COSTA, A.; MARTINS, M. V. V.
2016Characterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil.NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E.
2016Characterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil.NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E.
2017Cultivares de feijoeiro-comum com altos teores de ferro, zinco e proteína.DI PRADO, P.; FARIA, L.; ALMEIDA, V.; MELO, C.; COSTA, A.; CARVALHO, H.; MARTINS, M.; PEREIRA FILHO, I.; SOUZA, T.; MELO, P.; MELO, L.; PEREIRA, H.
2016Effects of different winemaking processes on enological characteristics of tropical wines in Brazil.PEREIRA, G. E.; COSTA, A.; SOUZA, J.; LINHARES, M.; SANTOS, S.; PRUDÊNCIO, M.; NASCIMENTO, A.
2014Emergência do baruzeiro sob ambientes protegidos e substratos.OLIVEIRA, L. C. DE; COSTA, A.; OLIVEIRA, A. D. de; JORGE, M. H. A.
2016Enological potential of "Chardonnay" (Vitis vinifera L.) in tropical climate in the Northeastern of Brazil.NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; LINHARES, M.; DUTRA, M.; PEREIRA, G. E.
2014Evaluation of hollocelulase production by Lentinula edodes (Berk.) Pegler during the submerged fermentation growth using RSM.CHICATTO, J. A.; COSTA, A.; NUNES, H.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.
2011Expressão de manganês peroxidase por L. edodes e L. boryana em fermentação em estado sólido e sistema submerso.HERMANN, K. L.; TAVARES, L. B. B.; COSTA, A.; LIMA, E. A. de; HELM, C. V.
2013Expression of manganese peroxidase by Lentinula edodes and Lentinula boryana in solid state and submerged system fermentation.HERMANN, K. L.; COSTA, A.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; TAVARES, L. B. B.
2012Expression of manganese peroxidase by Lentinulaedodes and Lentinulaboryana in submerged and solid-state systems.COSTA, A.; HERMANN, K. L.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; TAVARES, L. B. B.
2009Field efficacy of a baculovirus isolate that doesn't cause the liquefaction of Spodoptera frugiperda dead larvae.VALICENTE, F. H.; MACEDO, C.; WOLFF, J.; TUELHER, E.; PAIVA, C.; COSTA, A.
2012Initial water activity effect on radial growth rates and manganese peroxidase produced by species of Lentinula.COSTA, A.; HERMANN, K. L.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; TAVARES, L. B. B.
2012Obtenção e caracterização de farinha de endosperma e de casca de pinhão para fins alimentícios.COSTA, A.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.
2012Obtenção e caracterização físico-química de farinha de endosperma e de casca de pinhão.COSTA, A.; TAVARES, L. B. B.; TESKE, P. E.; HELM, C. V.