Navegando por Autor COSTA, J. M. C. da
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2008 | Avaliação dos parâmetros físicos e nutricionais de amêndoas de chichá, sapucaia e castanha-do-gurguéia. | CARVALHO, M. G. de; COSTA, J. M. C. da; SOUZA, V. A. B. de; MAIA, G. A. |
2018 | Influência do tempo de liofilização nas características da manga cv. Kent em pó. | SOUZA, J. H. P. de; AFONSO, M. R. A.; COSTA, J. M. C. da; WURLITZER, N. J.; RYBKA, A. C. P.; COSTA, J. de P. da |
2019 | Microstructure and flow properties of lyophilized mango pulp with maltodextrin. | AFONSO, M. R. A.; RODRIGUES, B. K. M.; COSTA, J. M. C. da; RYBKA, A. C. P.; WURLITZER, N. J. |
2019 | Microstructure and flow properties of lyophilized mango pulp with maltodextrin. | AFONSO, M. R. A.; RODRIGUES, B. K. M.; COSTA, J. M. C. da; RYBKA, A. C. P.; WURLITZER, N. J. |
2019 | Stability and microstructure of powdered pulp of the Palmer mango obtained by the process of lyophilisation. | COSTA, L. O.; LARA JUNIOR, J. M.; COSTA, J. M. C. da; AFONSO, M. R. A.; RODRIGUES, S.; WURLITZER, N. J. |
2014 | The use of headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) to assess the quality and stability of fruit products: an example using red mombin pulp (Spondias purpurea L.). | TODISCO, K. M.; CASTRO-ALVES, V. C.; GARRUTI, D. dos S.; COSTA, J. M. C. da; CLEMENTE, E. |