Browsing by Author GAMA, P. E.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Analysis of volatile compounds in extra virgin olive oil from Rio Grande do Sul by SPME/GC-MS.BRILHANTE, N. S.; BIZZO, H. R.; MACHADO, A. F. de F.; SANTOS, M. C. da S.; GAMA, P. E.
2014Análise de constituintes voláteis presentes em raízes adventícias de espécies de Philodendron (Araceae) da mata atlântica - RJ.OLIVEIRA, D. R.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; SANTOS, M. C. S.; MONTEIRO, L. M.; ALBUQUERQUE, V. M. L.; SAKURAGUI, C. M.
2013Avaliação de acessos de Piper aduncum e Piper hispidinervum nas condições de Manaus, AM.MANO, A. P. de A.; VASCONCELOS, H. dos S.; MAJOLO, C.; GAMA, P. E.; BIZZO, H. R.; CHAVES, F. C. M.; NEGREIROS, J. R. da S.
2017Avaliação dos compostos voláteis dos frutos de Eugenia astringens Cambess.BRAGA, E. C. de O.; MARTINS, V. de C.; GAMA, P. E.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; PACHECO, S.; NASCIMENTO, L. da S. de M. do; BORGUINI, R. G.; SOUZA, M. da C.; GODOY, R. L. de O.
2018Caracterização química do óleo essencial de açafrão (Curcuma longa L.) em Manaus, AM.CHAVES, F. C. M.; BIZZO, H. R.; OLIVEIRA, M. R. de; GAMA, P. E.; CHAGAS, E. C.
2017Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Essential Oils of Two Asteraceae from the Brazilian Cerrado.SANTOS, M. C. S.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; VIEIRA, R. F.; MORENO, D. S. A.
2017Chemical Composition and Antimicrobial Activity of the Essential Oils of Two Species of Lippia (Verbenaceae) from the Brazilian Cerrado.SANTOS, M. C. S.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; VIEIRA, R. F.; MORENO, D. S. A.
2016Composição química do óleo essencial de gengibre em diferentes condições de armazenamento.CHAVES, F. C. M.; KANO, C.; SANTOS, M. S. dos; SILVA, T. M. P. e; CHAGAS, E. C.; OLIVEIRA, M. R. de; GAMA, P. E.
2014Essential oils constituents and antimicrobial activity from high altitude Brazilian species: Baccharis parvidentata, Hyptis monticola and Lippia origanoides.PERERA, W. H.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; ALVIANO, C. S.; SALIMENA, F. R.; ALVIANO, D. S.; LEITÃO, S.
2017Estudo comparativo da atividade anti-helmíntica de óleos essenciais de Piper sobre o nematoide parasita de ovinos, Haemonchus contortus.GAINZA, Y. A.; LOPES, L. G.; SILVA, M. H.; GIRALDELO, L. A.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; CHAVES, F. C. M.; CHAGAS, A. C. S.
2015Evaluation on chemical composition of essential oil from Lippia sidoides with different storage conditions.GAMA, P. E.; ASSIS, M. B. de; KANO, C.; CHAGAS, E. C.; OLIVEIRA, M. R.; CHAVES, F. C. M.; BIZZO, H. R.
2013Inibição da atividade proteásica de Candida albicans pelos óleos essenciais de quatro espécies de Piper.AZEVEDO, M. M. B. de; ALMEIDA, C. A.; CHAVES, F. C. M.; GAMA, P. E.; CUNHA, A. L. B. da; BATISTA, A. C.; SANTOS, E. da S.; BIZZO, H. R.; ALVIANO, C. S.
2013Inibição do crescimento de Rhizopus oryzae pelos óleos essenciais de Piper hispidum, Piper marginatum, Piper tuberculatum e Piper sp.: efeito no biofilme e na atividade peptidásica.AZEVEDO, M. M. B. de; ALMEIDA, C. A.; CHAVES, F. C. M.; GAMA, P. E.; CUNHA, A. L. B. da; BATISTA, A. C.; SANTOS, E. da S.; BIZZO, H. R.; ALVIANO, C. S.
2014Leaf volatiles of neomitranthes obscura (Myrtaceae) from massambaba restinga, Rio de Janeiro.VICTÓRIO, C. P.; ARRUDA, R. C. O.; SILVEIRA, E. G. P.; AZEVEDO, A. C.; GAMA, P. E.; BIZZO, H. R.
2019Method development for the analysis of volatile compounds in olive oil.BRILHANTE, N. S.; BIZZO, H. R.; MACHADO, A. F. de F.; SANTOS, M. C. da S.; GAMA, P. E.
2015Natural oxidation of monoterpenes in Protium heptaphyllum oilresin.ALBINO, R. da C.; OLIVEIRA, P. C. de; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; OLIVEIRA, D. R.
2015Production of rhizomes, content and composition of essential oil of accessions of turmeric in response to nitrogen.OKA, J. M.; CHAVES, F. C. M.; BERNI, R.; CUNHA, A. L. B. da; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.
2015Production of rhizomes, content and composition of essential oil of accessions of turmeric in response to nitrogen.OKA, J. M.; CHAVES, F. C. M.; BERNI, R.; CUNHA, A. L. B. da; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.
2017Scents from Brazilian Cerrado: The essential oil from the leaves of Chromolaena chaseae (Asteraceae).CRUZ, G. S.; VIEIRA, R. F.; GOMES, I. S.; GAMA, P. E.; SANTOS, M. C. S.; BIZZO, H. R.
2017Scents from Brazilian Cerrado: the essential oil from the leaves of Protium ovatum (Burseraceae).GAMA, P. E.; SANTOS, M. C. S.; VIEIRA, R. F.; GOMES, I. S.; CRUZ, G. S.; BIZZO, H. R.