Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2020 | Análise do perfil de consumidores de pinhão por meio de método exploratório. | ÁVILA, B. P. ; REAL, I. M. DA L. ; SOARES, M. M. ; GUARINO, E. de S. G. ; GULARTE, M. A.  |
2020 | Caracterização química e sensorial de cookies formulados com grãos crioulos e amido de pinhão (Araucaria angustifolia). | MACEDO, L. D. ; ÁVILA, B. P. ; SARAIVA, J. F. R. ; LACERDA, M. da S. ; DOMINGUES, B. P. ; PEREIRA, A. M. ; GUARINO, E. de S. G. ; GULARTE, M. A.  |
2020 | Caracterização química e sensorial de cookies formulados com grãos crioulos e amido de pinhão. | MACEDO, L. D. ; SARAIVA, J. F. R. ; LACERDA, M. DA S. ; DOMINGUES, B. P. ; PEREIRA, A. M. ; ÁVILA, B. P. ; GUARINO, E. de S. G. ; GULARTE, M. A.  |
2018 | Determinação de compostos fenólicos totais em farinhas de trigo de grão inteiro produzidas a partir de diferentes genótipos e tamanhos de partícula. | BRESSIANI, J. ; ESTERES, V. P. ; ORO, T. ; MIRANDA, M. Z. de ; GULARTE, M. A. ; GUTKOSKI, L. C.  |
2020 | Evaluation of total and bioaccessible concentration of minerals in creole beans. | PEREIRA, A. M. ; BONEMANN, D. H. ; SCHERDIEN, S. H. ; ÁVILA, B. P. ; ANTUNES, I. F. ; RIBEIRO, A. S. ; GULARTE, M. A.  |
2021 | Feijão geneticamente modificado: percepção dos consumidores brasileiros. | BENTO, J. A. C. ; MÉNDEZ, I. ; GULARTE, M. A. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2021 | Hydration properties and arabinoxylans content of whole wheat flour intended for cookie production as affected by particle size and Brazilian cultivars. | BRESSIANI, J. ; SANTETTI, G. S. ; ORO, T. ; ESTERES, V. ; BIDUSKI, B. ; MIRANDA, M. Z. de ; GUTKOSKI, L. C. ; ALMEIDA, J. L. de ; GULARTE, M. A.  |
2019 | Pasting properties of whole wheat flour with different particle size from brazilian cultivars indicated to cookies production. | BRESSIANI, O. ; BIDUSKI, B. ; MIRANDA, M. Z. de ; GUTKOSKI, L. C. ; GULARTE, M. A.  |
2020 | Physicochemical characterization, carotenoid content and protein digestibility of pumpkin access flours for food application. | PEREIRA, A. M. ; KRUMREICH, F. D. ; RAMOS, A. H. ; KROLOW, A. C. R. ; SANTOS, R. B. ; GULARTE, M. A.  |
2012 | Preferência de variedades de feijões pretos. | PEIGAS, B. N. ; GULARTE, M. A. ; RAMSON, J. F. ; EICHHHOLZ, C. J. ; ANTUNES, I. F.  |
2023 | Preparations preferences, perception of nutritional value, and acceptance of elaborated products and transgenic beans by brazilian consumers. | BENTO, J. A. C. ; MÉNDEZ, I. ; GULARTE, M. A. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2018 | Propriedades de hidratação da farinha integral produzida a partir de genótipos de trigo brasileiro indicados para biscoito. | BRESSIANI, J. ; ESTERES, V. P. ; ORO, T. ; GUTKOSKI, L. C. ; MIRANDA, M. Z. de ; GULARTE, M. A.  |
2020 | Targeted chemical and sensory profiling to guide consumption of blood orange. | ÁVILA, B. P. ; CARDOZO, L. O. ; ALVES, G. D. ; PEREIRA, A. M. ; GULARTE, M. A. ; OLIVEIRA, R. P. de  |