Buscar por Autor HEISLER, G.

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Año de publicaciónTítuloAutor(es)
2020Calves fed with milk from cows receiving plant extracts improved redox status.PARIS, M. DE; STIVANIN, S. C. B.; KLEIN, C. P.; VIZZOTTO, E. F.; PASSOS, L. T.; ANGELO, I. D. V.; ZANELA, M. B.; STONE, V.; MATTÉ, C.; HEISLER, G.; FISCHER, V.
2018Efeito da agitação, local de coleta e tempo de resfriamento na qualidade do leite de vacas Jersey - Effect of agitation, gathering place and cooling time on milk quality of Jersey cows.ANGELO, I. D. V.; ZANELA, M. B.; RIBEIRO, M. E. R.; ROSA, P. P.; HEISLER, G.
2017Efeito da homogeneização no leite instável não ácido.ANGELO, I.; ZANELA, M. B.; RIBEIRO, M. E. R.; LEMOS, A.; HEISLER, G.
2020Effect of green tea and oregano extracts fed to preweaned Jersey calves on behavior and health status.HEISLER, G.; FISCHER, V.; PARIS, M. de; ANGELO, I. D. V.; PANAZZOLO, D. M.; ZANELA, M. B.
2020Effect of green tea and oregano extracts fed to preweaned Jerseycalves on behavior and health status.HEISLER, G.; FISCHER, V.; PARIS, M. de; ANGELO, I. D. V.; PANAZZOLO, D. M.; ZANELA, M. B.
2024Intake, digestibility, energy and nitrogen utilisation, and enteric methane emission in Holstein and Girolando-F1 cows during the transition period.MATIELLO, J. P.; GUADAGNIN, A. R.; VIZZOTTO, E. F.; STIVANIN, S. C. B.; HEISLER, G.; BETTENCOURT, A. F.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; MACHADO, F. S.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V.
2024Plant extracts supplied to pre-weaned dairy calves influence their redox status.PARIS, M. de; STIVANIN, S. C. B.; HEISLER, G.; ANGELO, I. D. V.; BETTENCOURT, A. F.; MATTÉ, C.; KLEIN, C. P.; ZANELA, M. B.; FISCHER, V.