Issue Date | Title | Author(s) |
2002 | Atividade da β-galactosidase e β-glicosidase durante o desenvolvimento do fruto da jaboticabeira (Myrciaria cauliforme Mart O. Berg). | MAGALHÃES, M. M. ; LIMA, H. C. de ; GOULART, P. de F. F. ; ALVES, J. D. ; LIMA, L. C. de O. ; CHITARRA, A. B.  |
2008 | Avaliação do potencial de cinco cultivares de videiras Americanas para sucos de uva no Sul de Minas Gerais. | PEREIRA, G. E. ; LIMA, L. C. de O. ; REGINA, M. de A. ; ROSIER, J.-P. ; FERRAZ, V. ; MOURÃO JÚNIOR, M.  |
2008 | Avaliação do potencial de cinco cultivares de videiras americanas para sucos de uva no sul de Minas Gerais. | PEREIRA, G. E. ; LIMA, L. C. de O. ; REGINA, M. de A. ; ROSIER, J.-P. ; FERRAZ, V. ; MOURÃO JUNIOR, M.  |
2008 | Avaliação do potencial de cinco cultivares de videiras americanas para sucos de uva no Sul de Minas Gerais. | PEREIRA, G. E. ; LIMA, L. C. de O. ; REGINA, M. de A. ; ROSIER, J.-P. ; FERRAZ, V. ; OLIVEIRA JUNIOR, M. C. M. de  |
2019 | Bioactive compounds in wines produced in a new area for vitiviniculture in Brazil. | VILAS BOAS, A. C. ; NASSUR, R. de C. M. R. ; HENRIQUE, P. de C. ; PEREIRA, G. E. ; LIMA, L. C. de O.  |
2014 | Chemical characteristics of grape juices from different cultivar and rootstock combinations. | NASSUR, R. de C. M. R. ; PEREIRA, G. E. ; ALVES, J. A. ; LIMA, L. C. de O.  |
2014 | Chemical characteristics of grape juices from different cultivar and rootstock combinations. | NASSUR, R. de C. M. R. ; PEREIRA, G. E. ; ALVES, J. A. ; LIMA, L. C. de O.  |
2009 | Conservação pós-colheita de espigas de milho verde minimamente processado sob diferentes temperaturas. | MAMEDE, A. M. G. N. ; CHITARRA, A. B. ; FONSECA, M. J. de O. ; SOARES, A. G. ; FERREIRA, J. C. S. ; LIMA, L. C. de O.  |
2013 | Dry matter as a quality index for brazilian mangoes. | NASSUR, R. de C. M. R. ; CRISOSTO, G. ; FREITAS, S. T. de ; VILAS BOAS, E. V. de B. ; LIMA, L. C. de O. ; CRISOSTO, C.  |
2012 | Manutenção da qualidade pós-colheita das pequenas frutas. | GONÇALVES, E. D. ; PIMENTEL, R. M. de A. ; LIMA, L. C. de O. ; CASTRICINI, A. ; ZAMBON, C. R. ; ANTUNES, L. E. C. ; TREVISAN, R.  |
2010 | Ocratoxina A em vinhos e sucos de uva elaborados no Vale do São Francisco. | PRADO, G. ; TERRA, M. ; BATISTA, L. R. ; LIMA, L. C. de O. ; PEREIRA, G. E.  |
2013 | Simultaneous analysis of 25 phenolic compounds in grape juice for HPLC: Method validation and characterization of São Francisco Valley samples. | NATIVIDADE, M. M. P. ; CORREA, L. C. ; SOUZA, S. V. C. de ; PEREIRA, G. E. ; LIMA, L. C. de O.  |
2013 | Simultaneous analysis of 25 phenolic compounds in grape juice for HPLC: method validation and characterization of São Francisco Valley samples. | NATIVIDADE, M. M. P. ; CORREA, L. C. ; SOUZA, S. V. C. de ; PEREIRA, G. E. ; LIMA, L. C. de O.  |