Browsing by Author MATTIONI, B.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Evaluation of whole-wheat flour blends with fat replacer. | SCHEUER, P. M. ; MATTIONI, B. ; LIMBERGER-BAYER, V. M. ; TATSCH, P. O. ; MIRANDA, M. Z. de ; FRANCISCO, A. de  |
2016 | Response surface methodology assessment of the effect of whole wheat flour and fat replacer levels on bread quality. | SCHEUER, P. M. ; MATTIONI, B. ; SANTOS, I. R. ; DI LUCCIO, M. ; ZIBETTI, A. W. ; MIRANDA, M. Z. de ; FRANCISCO, A.  |
2019 | Treinamento para perfil de textura sensorial em pães. | BAYER, V. M. L. ; SCHEUER, P. M. ; MATTIONI, B. ; MIRANDA, M. Z. de ; DE FRANCISCO, A.  |
2012 | Utilização de carboidratos difere marcadamente entre os onívoros de água doce jundiá (Rhamdia quelen) e tilápia-do-Nilo (Oreochromis niloticus). | GOMINHO-ROSA, M. do C. ; RODRIGUES, A. P. O. ; MATTIONI, B. ; FRANCISCO, A. de ; MORAES, G. ; FRACALOSSI, D. M.  |