Browsing by Author MATTOS, M. C.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Caracterização da farinha de mandioca Copioba: uma contribuição para valorização da agroindústria familiar. | TAKEITI, C. Y. ; MONTEIRO, R. P. ; FREITAS, S. C. de ; SILVA, A. P. M. da ; MATTOS, M. C. ; SOUSA, L. S.  |
2012 | Efeito da adição de bagaço de cana na formulação de biscoitos doces. | SILVA, E. C. B. ; MATTOS, M. C. ; CASAES, R. S. ; ALBERT, A. ; GALDEANO, M. C. ; CARVALHO, C. W. P.  |
2012 | Effect of micronized sugar cane bagasse and water content on the extrusion of rice flour. | CASAES, R. S. ; SILVA, E. C. ; CARVALHO, C. W. ; MATTOS, M. C. ; GALDEANO, M. C. ; CALADO, V. M.  |
2012 | Effect of moisture content and screw speed on the thermoplastic extrusion of low-tannin colored sorghum. | VARGAS-SOLÓRZANO, J. W. ; LOBO, J. G. N. ; MATTOS, M. C. ; CARVALHO, C. W. P. ; TAKEITI, C. Y. ; GALDEANO, M. C. ; ASCHERI, J. L. R.  |
2012 | Evaluation of physicochemical properties of different sorghum (Sorghum bicolor L. Moench) extrudates. | VARGAS-SOLÓRZANO, J. W. ; LOBO, J. G. N. ; MATTOS, M. C. ; CARVALHO, C. W. P. ; TAKEITI, C. Y. ; GALDEANO, M. C. ; ASCHERI, J. L. R.  |