Browsing by Author NOGUEIRA, C. M.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2000 | Composição centesimal e lipídica da carne de animais ovinos do Nordeste brasileiro. | ZAPATA, J. F. F. ; NOGUEIRA, C. M. ; SEABRA, L. M. J. ; BARROS, N. N. ; BORGES, A. S.  |
2001 | Composição centesimal e lipídica da carne de ovinos do Nordeste brasileiro. | ZAPATA, J. F. F. ; NOGUEIRA, C. M. ; SEABRA, L. M. J. ; BARROS, N. N. ; BORGES, A. S.  |
2001 | Composição e propriedades físicas da carne ovina das raças Somalis Brasileira, Santa Inês e Morada Nova. | NOGUEIRA, C. M. ; ZAPATA, J. F. F. ; SEABRA, L. M. J. ; BARROS, N. N. ; BORGES, A. S.  |
2000 | Estudo da qualidade da carne ovina do Nordeste brasileiro: propriedades físicas e sensoriais. | ZAPATA, J. F. F. ; SEABRA, L. M. J. ; NOGUEIRA, C. M. ; BARROS, N. N.  |
2009 | Lessons from the Terra Preta de Índios of the Amazon region for the utilisation of charcoal for soil amendment. | NOVOTNY, E. H. ; HAYES, M. H. B. ; MADARI, B. E. ; BONAGAMBA, T. J. ; AZEVEDO, E. R. de ; SOUZA, A. A. de ; SONG, G. ; NOGUEIRA, C. M. ; MANGRICH, A. S.  |
2008 | Relaxometria e quimiometria na diferenciação de batatas orgânicas. | LEAL, G. de M. S. ; PESSOA, J. C. ; FEITOSA, L. R. ; NOGUEIRA, C. M. ; NOVOTNY, E. H. ; AZEREDO, R. B. V.  |