Browsing by Author PRUDENCIO, S. H.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Abscisic acid application affects colorand acceptance of the new hybrid 'BRS melodia' seedless grape grownin a subtropical region. | KOYAMA, R. ; COLOMBO, R. C. ; BORGES, W. F. S. ; SILVESTRE, J. P. ; HUSSAIN, I. ; SHAHAB, M. ; AHMED, S. ; PRUDENCIO, S. H. ; SOUZA, R. T. de ; ROBERTO, S. R.  |
2011 | Brazilian citizen and consumer attitudes an preferences regarding broiler breast PSE meat. | DROVAL, A. A. ; PRUDENCIO, S. H. ; BENASSI, V. T. ; ROSSA, A. ; PAIAO, F. G. ; SHIMOKOMAKI, M.  |
2010 | Caracterização sensorial de tofus de diferentes cultivares de soja. | BENASSI, V. de T. ; PRUDENCIO, S. H.  |
2013 | Impactos do processamento de soja na retenção de minerais, isoflavonas e proteínas em tofus. | BENASSI, V. de T. ; PRUDENCIO, S. H.  |
2013 | Influência dos atributos sensoriais na aceitação de tofus de cultivares brasileiras de soja. | BENASSI, V. T. ; PRUDENCIO, S. H.  |
2010 | Relationships among sensory analysis, isoflavone and hexanal contents of soymilk powder. | SILVA, J. B. da ; FELBERG, I. ; PANIZZI, M. C. C. ; LEE, S. Y. ; PRUDENCIO, S. H.  |
2010 | Tofus de diferentes cultivares de soja: aceitação e segmentação de consumidores. | BENASSI, V. de T. ; PRUDENCIO, S. H.  |
2012 | Tofus de diferentes cultivares de soja: Perfil sensorial e correlação com medidas instrumentais e de composição química. | BENASSI, V. de T. ; VARÉA, G. da S. ; PRUDENCIO, S. H.  |