Browsing by Author RODRIGUES, R. D. P.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Avaliação da adição de preparações enzimáticas comerciais sobre o extrato de bagaço de caju. | RODRIGUES, R. D. P. ; BARBOSA, M. M. ; PINTO, G. A. S. ; BRITO, E. S. de  |
2009 | Avaliação do efeito da adição de enzimas comerciais sobre o extrato de bagaço de caju. | RODRIGUES, R. D. P. ; BARBOSA, M. M. ; PINTO, G. A. S. ; BRITO, E. S. de  |
2010 | Avaliação do teor de flavonóides em extrato do bagaço do caju obtido por maceração enzimática. | BARBOSA, M. M. ; PINTO, G. A. S. ; BRITO, E. S. de ; RODRIGUES, R. D. P. ; SOUSA, V. M. de  |
2010 | Evaluation of the temperature effect and pectinolytic enzyme complex to obtaining of compounds carotenoids from bagasse cashew apple. | BARBOSA, M. M. ; RODRIGUES, R. D. P. ; PINTO, G. A. S. ; BRITO, E. S. de  |
2010 | Influence of maceration time and enzimatic concentration to obtaining of carotenoids compounds from bagasse cashew apple extract. | BARBOSA, M. M. ; RODRIGUES, R. D. P. ; PINTO, G. A. S. ; BRITO, E. S. de  |
2009 | Obtenção de compostos carotenóides extraídos de bagaço de pedúnculo de caju com auxílio de complexo enzimático pectinolítico. | BARBOSA, M. M. ; PINTO, G. A. S. ; BRITO, E. S. de ; RODRIGUES, R. D. P.  |