Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Avaliação do conteúdo proteico do farelo de mamona extrudado visando a obtenção de um subproduto destoxificado. | SILVA, B. A. ; STEPHAN, M. P. ; MELLINGER-SILVA, C. G. ; ASCHERI, J. L. R. ; CASTRO, I. M. ; SANTOS, A. A.  |
2011 | Avaliação reológica de iogurtes comerciais no Rio de Janeiro / BR. | MATHIAS, T. R. dos S. ; ANDRADE, K. C. S. ; ROSA, C. L. da S. ; SILVA, B. A. ; CARVALHO, C. W. P. de  |
2025 | Bread composite by wheat and novel Andean purple corn: Dough rheology and physical and bioactive characteristics. | COMETTANT-RABANAL, R. ; CHÁVEZ-LLERENA, R. T. ; CHAVÉZ, D. W. H. ; SILVA, B. A. ; RIMARI-BARZOLA, R. ; ENCINA-ZELADA, C. R. ; DELGADO-SORIANO, V. ; CARVALHO, C. W. P. de  |
2010 | Capacidade oxidante e composição em ácidos graxos das frações lipídicas da semente de morango. | MARIANO, R. G. de B. ; SILVA, B. A. ; FREITAS, S. C. de ; BARRETO, D. W. ; FREITAS, S. P.  |
2012 | Característica produtiva de cultivares de Brachiaria humidicola submetidas às intensidades de pastejo. | MARTINS, C. D. M. ; MEDEIROS, C. D. M. ; BARBOSA, R. A. ; EUCLIDES, V. P. B. ; MIQUELOTO, T. ; CAMARA, T. T. ; SANTOS, C. G. ; MEDEIROS NETO; C. ; SILVA, B. A.  |
2012 | Electrophoretic profile of mechanically separated meat (MSM) and fillet of fresh Nile tilapia (Oreochromis niloticus) and evaluation of the protein integrity in MSM canned pâté. | STEPHAN, M. P. ; SANTOS, A. L. S. ; FURTADO, A. A. L. ; AZEVEDO, T. L. ; SANTOS, A. A. ; SILVA, B. A.  |
2013 | Estrutura do dossel de capim-mombaça sob pastejo intermitente. | MORAES, K. P. L. de ; EUCLIDES, V. P. B. ; ALVARENGA, C. A. ; MONTAGNER, D. B. ; SILVA, B. A. ; ECHEVERRIA, J. R. ; ANTUNES, L. E.  |
2024 | First report of Moroccan watermelon mosaic virus in pumpkin plants in Brazil. | SILVA, B. A. ; KAUFFMANN, C. M. ; MOTA, H. B. S. ; QUEIROZ, P. S. ; BATISTA, A. M. V. ; CARDENAS, S. B. S. ; FREITAS, D. M. S. ; NAGATA, T.  |
2023 | Identificação de vírus associados a cucurbitáceas por sequenciamento de alto desempenho. | SILVA, B. A. ; MOTA, H. B. da S. ; KAUFFMANN, C. M. ; QUEIROZ, P. de S. ; BATISTA, A. M. do V. ; CÁRDENAS, S. B. dos S. ; FREITAS, D. M. S. ; NAGATA, T.  |
2012 | Influência da concentração de NaCl e pH na extração de ricina em torta de mamona (Ricinus communis L.) e sua caracterização por eletroforese. | SILVA, B. A. ; STEPHAN, M. P. ; KOBLITZ, M. G. B. ; ASCHERI, J. L. R.  |
2014 | Perfil sensorial de leite de búfala fermentado sabor acerola (Malpighia glabra). | NERES, L. S. ; LOURENÇO JÚNIOR, J. B. ; NAHUM, B. S. ; SILVA, B. A. ; SILVA, W. B.  |
2008 | Planning of experiments for validation (collaborative inter-laboratory study) of methods for detection and quantification of frauds and impurities in roasted and grounded coffee. | FREITAS, S. C. de ; GONÇALVES, E. B. ; CARDOZO, G. M. B. Q. ; STEPHAN, M. P. ; SILVA, B. A.  |
2012 | Produtividade e desempenho animal em pastos do capim-piatã sob lotação contínua. | ECHEVERRIA, J. R ; EUCLIDES, V. P. B. ; MONTAGNER, D. B. ; NANTES, N. N. ; SILVA, B. A. ; AMARAL, G. A. ; SILVA, P. M. P  |
2010 | Quantificação e identificação de proteínas por eletroforese (SDS-PAGE) em torta de mamona. | SILVA, B. A. ; ASCHERI, J. L. R. ; CARVALHO, C. W. P.  |
2010 | Rheological characterization of suspensions of cassava starch and maize starch with purified cashew tree gum. | ANDRADE, K. C. S. ; SILVA, B. A. ; CARVALHO, C. W. P. de ; FREITAS, S. P. ; ASCHERI, J. L. R. ; TAKEITI, C. Y. ; AZEREDO, H. M. C. de  |
2010 | Rheological characterization of suspensions of cassava starch and maize starch with purified cashew tree gum. | ANDRADE, K. C. S. ; SILVA, B. A. ; CARVALHO, C. W. P. ; FREITAS, S. P. ; ASCHERI, J. L. R. ; TAKEITI, C. Y. ; AZEREDO, H. M. C.  |