Browsing by Author SILVA, I. S. O.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Análise colorimétrica das biomassas de Banana Verde das variedades Prata e BRS SCS Belluna.SILVA, I. S. O.; CHAVES, R. S.; CRUZ, L. F. da S.; VIANA, E. de S.; SOARES, S. E.
2024Atributos de qualidade de morangos 'San Andreas' tratados com vapor de etanol.QUIRINO, D. J. G.; SILVA, I. S. O.; TERAO, D.; BIASOTO, A. C. T.; BRON, I. U.; BEHRENS, J. H.; ANTONIOLLI, L. R.
2023Caracterização físico-química do suco integral elaborado com uva de mesa ‘BRS Vitória’.SILVA, I. S. O.; FREITAS, P.; OLIVER, L.; OLIVEIRA, I.; RYBKA, A. C. P.; BIASOTO, A. C. T.
2023Caracterização físico-química do suco integral elaborado com uva de mesa ‘BRS Vitória’.SILVA, I. S. O.; FREITAS, P.; OLIVER, L.; OLIVEIRA, I.; RYBKA, A. C. P.; BIASOTO, A. C. T.
2025Compostos orgânicos voláteis no controle de Colletotrichum spp. em uva ‘BRS Vitória’.ANTONIOLLI, L. R.; CIA, P.; SILVA, I. S. O.; TERAO, D.; QUIRINO, D. J. G.
2018Estudo prospectivo de documentos de patentes relacionados aos produtos e subprodutos alimenticios da mandioca.SANTOS, R. T. dos S. e; SILVA, I. S. O.; RIBEIRO, P. L. L.; SOUZA, C. O. de; DRUZIAN, J. I.; RYBKA, A. C. P.; CASTRO, C. D. P. da C.; BIASOTO, A. C. T.
2023Impact of wine ph correction with different organic acids on sourness and astringency perceptions.CARVALHO, E. S. S.; PALAZZO, A. B.; SILVA, I. S. O.; BIASOTO, A. C. T.
2025Perfil sensorial da uva BRS Vitória tratada com compostos orgânicos para conservação pós-colheita.SILVA, I. S. O.; QUIRINO, D. J. G.; SILVA, A. C. de M L. da; TERAO, D.; ANTONIOLLI, L. R.
2024Vapor de etanol no controle da podridão da uva ‘BRS Vitória’.SILVA, I. S. O.; BIASOTO, A. C. T.; QUIRINO, D. J. G.; BEHRENS, J. H.; TERAO, D.; CIA. P.; BRON, I. U.; ANTONIOLLI, L. R.