Browsing by Author SOUZA, V. dos S.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Avaliação da qualidade de clones de mandioca em três épocas de colheita. | SANTOS, J. F. dos ; OLIVEIRA, L. A. de ; SANTOS, V. da S. ; SOUZA, V. dos S.  |
2015 | Avaliação do teor de carotenoides totais, compostos cianogênicos e matéria seca em híbridos de mandioca. | SOUZA, V. dos S. ; OLIVEIRA, L. A. de ; SANTOS, V. da S. ; PEIXOTO, F. J. B.  |
2017 | Avaliação físico-química e microbiológica de mandioca congelada. | SOUZA, V. dos S. ; OLIVEIRA, L. A. de ; VIANA, E. de S. ; SANTOS, V. da S. ; MENEZES, P. J. N.  |
2014 | Caracterização da composição do amido de acessos de mandioca do banco ativo de germoplasma. | SANTOS, J. F. dos ; SOUZA, V. dos S. ; SILVA, J. F. M. da ; BASTOS, T. de O. ; OLIVEIRA, L. A. de ; JESUS, J. L. de ; OLIVEIRA, E. J. de  |
2014 | Caracterização de clones de mandioca com e sem casca a serem utilizados na alimentação animal. | SANTOS, L. F. dos ; SOUZA, V. dos S. ; OLIVEIRA, L. A. de ; JESUS, J. L. de ; SANTOS, V. da S. ; BRITO, J. Á. G. de  |
2017 | Caracterização química de variedades de mandioca submetidas a diferentes tempos de congelamento. | SANTOS, J. F. dos ; OLIVEIRA, L. A. de ; SANTOS, V. da S. ; SASAKI, F. F. C. ; SOUZA, V. dos S.  |
2021 | Effect of the storage period on physical-chemical characteristics, microbiological composition and sensory acceptance of two varieties of frozen sweet cassava. | OLIVEIRA, L. A. de ; REIS, R. C. ; VIANA, E. de S. ; SANTOS, J. F. dos ; SOUZA, V. dos S. ; JESUS, J. L. de ; SASAKI, F. F. C. ; SANTOS, V. da S.  |
2016 | Teor de carotenoides totais e compostos cianogênicos em híbridos de mandioca. | SOUZA, V. dos S. ; OLIVEIRA, L. A. de ; SANTOS, V. da S. ; SANTOS, J. F. dos  |
2015 | Teores de carotenoides totais e compostos cianogênicos em híbridos de mandioca. | OLIVEIRA, L. A. de ; SANTOS, V. da S. ; SOUZA, V. dos S. ; SANTOS, J. F. dos ; SILVA, D. J. da  |