Showing results 1 to 20 of 192
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Accessing the nutritional variability of Butia odorata: a food with identity. | WAGNER, J. G. ; CRUZ, J. G. ; SILVEIRA, T. ; FERRI, N. M. L. ; RICHTER, V. B. ; LIMA, F. M. ; FIGUEIRA, K. U. ; MISTURA, C. C. ; VIZZOTTO, M. ; BARBIERI, R. L.  |
2017 | Adubação nitrogenada em pessegueiros (Prunus persica (L) Batsch): influência sobre a qualidade pós-colheita. | BARRETO, C. F. ; FERREIRA, L. V. ; NAVIROSKI, R. ; FRASSON, S. F. ; FLORES CANTILLANO, R. F. ; VIZZOTTO, M. ; ANTUNES, L. E. C.  |
2020 | Adubação potássica na qualidade de frutos de pessegueiro. | BARRETO, C. F. ; FERREIRA, L. V. ; NAVROSKI, R. ; BENATI, J. A. ; FLORES CANTILLANO, R. F. ; VIZZOTTO, M. ; NAVA, G. ; ANTUNES, L. E. C.  |
2020 | Adubação potássica na qualidade de pêssegos. | BARRETO, C. F. ; NAVROSKI, R. ; FLORES CANTILLANO, R. F. ; VIZZOTTO, M. ; NAVA, G.  |
2014 | Aggressiveness of meloidogyne javanica populations on commercial potato cultivars. | LIMA-MEDINA, I. ; SCHAFER, J. T. ; GOMES, C. B. ; VIZZOTTO, M. ; KROLOW, A. C. R. ; CARNEIRO, R. M. D. G. ; CORREA, V.  |
2016 | alpha-glucosidase inhibitory activity and total phenolic compounds of araçá (Psidium cattleianum SABINE) fruit extract changes along the digestive process. | VINHOLES, J. R. ; LEMOS, G. ; FRANZON, R. C. ; VIZZOTTO, M.  |
2015 | Análise físico-química de doze genótipos de batata-doce (Ipomoea batatas) coloridos in natura e assados. | MUNHOZ, P. C. ; PEREIRA, E. dos S. ; FERRI, N. M. L. ; CASTRO, L. A. S. de ; KROLOW, A. C. R. ; VIZZOTTO, M.  |
2017 | Análises físico-químicas de amora-preta cultivar brs xingu. | LAZZARETTI, M. ; MORAES, D. P. de ; CAVALHEIRO, S. da S. ; ANTUNES, A. C. ; RIES, E. F. ; WAGNER, R. ; VIZZOTTO, M. ; BARCIA, M. T.  |
2024 | Anthocyanin extraction methods: synthesis of morpho-anatomical knowledge for decision-making based on decision-tree | BARROS, G. L. de ; SILVA, F. T. S. ; TEIXEIRA, R. S. ; WAGNER, J. G. ; ROMBALDI, C. V. ; VIZZOTTO, M. ; UBEYITOGULLARI, A. ; NORA, L.  |
2015 | Antioxidant capacity and bioactive compounds of four Brazilian native fruits. | DENARDIN, C. C. ; HIRSCH, G. E. ; ROCHA, R. F. da ; VIZZOTTO, M. ; HENRIQUES, A. T. ; MOREIRA, J. C. F. ; GUMA, F. T. C. R. ; EMANUELLI, T.  |
2017 | Antioxidant, antihyperglycemic, and antidyslipidemic effects of Brazilian-native fruit extrate in an animal model of insulin resistance. | CARDOSO, J. de S. ; OLIVEIRA, P. S. ; BONA, N. P. ; VASCONCELLOS, F. A. ; BALDISSARELLI, J. ; VIZZOTTO, M. ; SOARES, M. S. P. ; RAMOS, V. P. ; SPANEVELLO, R. M. ; LENCINA, C. L. ; TAVARES, R. G. ; STEFANELLO, F. M.  |
2013 | Antiproliferative and cytotoxic effects of purple pitanga (Eugenia uniflora L.) extract on activated hepatic stellate cells. | DENARDIN, C. C. ; PARISI, M. M. ; MARTINS, L. A. M. ; TERRA, S. R. ; BOROJEVIC, R. ; VIZZOTTO, M. ; PERRY, M. L. ; EMANUELLI, T. ; GUMA, F. T. C. R.  |
2013 | Apple extract: cytotoxicity and dna protection. | VIZZOTTO, M. ; FERRI, N. M. L. ; BIALVES, T. S. ; ARAUJO, V. F. ; PEREIRA, E. dos S. ; KROLOW, A. C. R.  |
2012 | Apple exytract prevent DNA damage on human fibroblasts. | VIZZOTTO, M. ; KROLOW, A. C. R.  |
2021 | Araçá (Psidium cattleianum Sabine): bioactive compounds, antioxidant activity and pancreatic lipase inhibition. | PEREIRA, E. dos S. ; VINHOLES, J. R. ; CAMARGO, T. M. ; RAPHAELLI, C. de O. ; FERRI, N. M. L. ; NORA, L. ; VIZZOTTO, M.  |
2012 | Aspectos técnicos da cultura do mirtileiro. | ANTUNES, L. E. C. ; PAGOT, E. ; PEREIRA, J. F. M. ; TREVISAN, R. ; GONÇALVES, E. D. ; VIZZOTTO, M.  |
2016 | Aspectos vegeto-produtivos de mirtileiros ´Briteblue´ em diferentes formas de propagação e intensidades de poda. | CAMARGO, S. S. ; SOUZA, A. L. K. de ; SOMMER, L. R. ; SCHUCH, M. W. ; VIZZOTTO, M.  |
2015 | Atividade antiglicêmica e antioxidante de extratos etanólicos de butiás de diferentes regiões do Rio Grande do Sul. | LEMOS, G. ; VINHOLES, J. ; BARBIERI, R. L. ; FRANZON, R. C. ; VIZZOTTO, M.  |
2015 | Atividade antiglicêmica e antioxidante em araçá amarelo e vermelho. | VINHOLES, J. ; LEMOS, G. ; KONZEN, E. ; FRANZON, R. C. ; VIZZOTTO, M.  |
2010 | Atividade antioxidante e compostos bioativos em seleções de amora-preta (Rubus sp). | NOGUEIRA, M. B. ; CORBELINI, D. D. ; FETTER, M. da R. ; VIZZOTTO, M.  |