Browsing by Author VIZZOTTO, M.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 89  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Aggressiveness of meloidogyne javanica populations on commercial potato cultivars.LIMA-MEDINA, I.; SCHAFER, J. T.; GOMES, C. B.; VIZZOTTO, M.; KROLOW, A. C. R.; CARNEIRO, R. M. D. G.; CORREA, V.
2013Antiproliferative and cytotoxic effects of purple pitanga (Eugenia uniflora L.) extract on activated hepatic stellate cells.DENARDIN, C. C.; PARISI, M. M.; MARTINS, L. A. M.; TERRA, S. R.; BOROJEVIC, R.; VIZZOTTO, M.; PERRY, M. L.; EMANUELLI, T.; GUMA, F. T. C. R.
2013Apple extract: cytotoxicity and dna protection.VIZZOTTO, M.; FERRI, N. M. L.; BIALVES, T. S.; ARAUJO, V. F.; PEREIRA, E. dos S.; KROLOW, A. C. R.
2012Apple exytract prevent DNA damage on human fibroblasts.VIZZOTTO, M.; KROLOW, A. C. R.
2012Aspectos técnicos da cultura do mirtileiro.ANTUNES, L. E. C.; PAGOT, E.; PEREIRA, J. F. M.; TREVISAN, R.; GONÇALVES, E. D.; VIZZOTTO, M.
2012Atividade antioxidante e compostos bioativos em seleções de pitanga (eugenia unif10ra l.) de coloração laranja, vermelha e roxa.VIZZOTTO, M.; BIALVES, T. S.; KROLOW, A. C. R.; ARAUJO, V. F.
2015atividade antioxidante em frutos´maciel´ enxertada em porta-enxerto clonal e via semente.RAMM, A.; SCHUCH, M. W.; VIZZOTTO, M.; TOMAZ, Z. F. P.; TIMM, C. R. F.
2013Atividade antioxidante, antocianinas e compostos fenólicos totais em pêssego cultivar kampai produzido em estufa e a campo.PEREIRA, E. dos S.; VIZZOTTO, M.
2012Atividade antioxidante, fenóis e carotenóides de diferentes tipos de tomate cultivados sob sistema orgânico.VIZZOTTO, M.; ARAUJO, V. F.; BIALVES, T. S.; SILVA, D. R. da; SCHWENGBER, J. E.
2014Avaliação agronômica e caracterização da produção de compostos bioativos em variedades crioulas de pimentas (Capsicum baccatum).VASCONCELOS, C. S. de; BARBIERI, R. L.; VIZZOTTO, M.
2014Avaliação da capacidade genotóxica de araçá e butiá liofilizados em camundongos.MARTINEZ, D. M.; FONSECA, S. F.; LENARDÃO, E. J.; SAVEGNAGO, L.; VIZZOTTO, M.
2012Avaliação físico-química e funcional de goiaba (psidium guajava l.) Cultivar paluma em diferentes estádios de maturação .BIALVES, T. S.; ARAUJO, V. F.; VIZZOTTO, M.; KROLOW, A. C. R.; FERRI, N. M. L.; NACHTIGAL, J. C.
2014Batata-doce: uma opção para alimentação saudável.PEREIRA, E. dos S.; MUNHOZ, P. C.; SANTOS, D. C. dos; FERRI, N. M. L.; KROLOW, A. C. R.; CASTRO, L. A. S. de; VIZZOTTO, M.
2009Bioactive compounds and antioxidante activity of brazilian cherry (Eugenia Unifloral L.) on different maturation stages.VIZZOTTO, M.; FETTER, M. da R.; CORBELINI, D. D.; GONZALEZ, T. N.
2020Bioactive compounds, processing quality and yield of colored flesh potato clonesCIMA, F. F.; PEREIRA, E. dos S.; SCHIAVON, M. V.; MUNHOZ, P. C.; LENZ, E. A.; WOLTER, D. D.; SILVA, T. A. da; AZEVEDO, F. Q.; VIZZOTTO, M.; PEREIRA, A. da S.
2014Capacidade antioxidante de araçá e butiá em estruturas cerebrais de camundongos.MARTINEZ, D. M.; VICTORIA, F. N.; CASTRO, M.; LENARDAO, E. J.; VIZZOTTO, M.
2014caracterização físico-química de frutas de pitaia orundas de Santa Rosa do Sul, SC.FONSECA, L. X.; KROLOW, A. C. R.; VIZZOTTO, M.; FERRI, N. M. L.
2012Caracterização físico-química de frutos de mirtilo submetidos a doses de nitrogenio.MOURA, G. C. de; CORRÊA, A. P. A.; LEITE, T. B.; VIZZOTTO, M.; ANTUNES, L. E. C.
2014Caracterização físico-química de sucos de uva: integral,orgânico e artesanal da região de Pelotas.MUNHOZ, P. C.; FERRRI, V. C.; VIZZOTTO, M.
2012Caracterização físico-química de variedades de amora-preta da região sul do Brasil.HIRSCH, G. E.; FACCO, E. M. P.; RODRIGUES, D. B.; VIZZOTTO, M.; EMANUELLI, T.