Browsing by Author ZANUZO, M. R.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Ambiente protegido com fluxo laminar de água e sua influência na produção e qualidade de tomate.VELOZO, P. H. de O.; FERNANDES JUNIOR, F.; ZANUZO, M. R.; CAMPOS, R. A. da S.; BOTELHO, S. de C. C.; SEABRA JÚNIOR, S.
2008Manejo do resfriamento e da classificação de Pêssegos cv Granada na ocorrência de podridões e qualidade para consumo.EBERTHAMM, T. B.; ZANUZO, M. R.; LUCCHETTA, L.; FERRI, V. C.; ANTUNES, P. L.; GIRARDI, C. L.; FACHINELLO, J. C.; SILVA, J. A.; HOOKO, V.; ROMBALDI, C. V.
2024Maximizing corn grain quality: advanced strategies for chemical control of leaf diseases.CONSTANTINO, E. J.; VERSARI, L. R.; ZANUZO, M. R.; WRUCK, D. S. M.; BONALDO, S. M.; SANTOS, C. G. T. dos; BONETTI, J. de A.
2006Mecanismos bioquímico-moleculares da perda de suculência Em pêssegos e melões.ROMBALDI, C. V.; SILVA, J. A.; NORA, L.; LUCCHETTA, l.; ZANUZO, M. R.; PEGORADO, C.; FERRAREZE, J. P.; DAL CERO, J.; BRACKMANN, A.; GIRARDI, C. L.
2010Physiological and molecular changes associated with prevention of woolliness in peach following pre-harvest application of gibberellic acid.PEGORARO, C.; ZANUZO, M. R.; CHAVES, F. C.; BRACKMANN, A.; GIRARDI, C. L.; LUCCHETTA, L.; SILVA, J. A.; ROMBALDI, C. V.
2020Postharvest storage of Italian tomatoes using bacillus subtilis and salicylic acid.ANTUNES, D. T.; ZANUZO, M. R.; FERNANDES JUNIOR, F.; SEABRA JUNIOR, S.; DIAMANTE, M. S.; DALBIANCO, A. B.; NASCIMENTO, M. S. P. do
2007Preharvest treatment with giberellic acid prevents woolliness occurrence after cold storage of 'Chiripá' peach.ZANUZO, M. R.; ROMBALDI, C. V.; SILVA, J. A.; FERRAREZE, J. P.; DAL CERO, J.; PEGORARO, C.; NORA, L.; GIRARDI, C. L.