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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2016Uva-passa: uma revisão de literatura.MENDONÇA, S. de L. R. de; VIEIRA, D. M.; MOREIRA, R. T.; BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, S. T. de; RYBKA, A. C. P.
2016Trocas gasosas e composição físico-química de vinhos em função de estratégias de irrigação.NASCIMENTO, R. L.; SILVA, J. A. B. da; BASSOI, L. H.; PEREIRA, G. E.; COSTA, B. R. S.; OLIVEIRA, V. de S.
2016Potassium doses on the ecophysiological characteristics of Syrah grapevine grown at São Francisco River Valley, Brazil.CHAVES, A. R. de M.; SILVA, D. J.; AIDAR, S. de T.; SANTOS, L. M.; PRADO, K. A. C. de; COSTA, B. R. S.
2016Characteristics of Sauvignon Blanc residue flour from two tropical locations in Brazil.GUIMARÃES, S. M.; CALDEIRA, V. F.; FREITAS, S. T. de; NASSUR, R. de C. M. R.
2016Evaluation of polyphenolic compounds in Syrah wine produced in the São Francisco Valley: impact of ripening stage and maceration time.BARBARA, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, E. S.; CORREA, L. C.; ZINI, C. A.
2016Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil.PADILHA, C. V. da S.; BIASOTO, A. C. T.; CORREA, L. C.; LIMA, M. dos S.; PEREIRA, G. E.
2016Incidence of five viruses in grapevines for wine cultivated in the Brazilian Semiarid region.RIBEIRO, H. L. C.; MELO. A. L. de; MELO, N. F. de
2016Sensory stability and aromatic differentiation of tropical Brazilian wines.ARRUDA, L.; PEREIRA, G. E.; CAPELLA, Y.; ARRUDA, J. H.; GUERRA, N.
2016Chemistry composition during red grapes maturation for wines elaboration in Northeast Brazil.LIMA, M. V. D. de O.; TEIXEIRA, M. V. J.; ARRUDA, L. L. de A. L.; PEREIRA, G. E.; GUERRA, N. B.
2016Influence of trellis system on chemical composition of tropical red wines from Brazil.OLIVEIRA, J.; NASCIMENTO, A.; FAGUNDES, J.; COSTA. A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; CASTRO, R. de; PEREIRA, G. E.