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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2016Parâmetros cromáticos e metabólitos secundários de uvas viníferas no vale do São FranciscoLIMA, M. V. D. de O.; TEIXEIRA, M. V. J.; GUERRA, N. B.; LIMA, L. L. de A.; PEREIRA, G. E.
2016Discriminação de vinhos de clones de videira Merlot e Cabernet Sauvignon em função do pH, açúcar e cinzas.CHIOMENTO, A.; MIELE, A.
2016Manejo da poda e de indutores de brotação em diferentes cultivares Vitis vinifera na região da Campanha Gaúcha.GALARZA, B. P.; MARODIN, G. A. B.; SANTOS, H. P. dos; FIALHO, F. B.; SILVA, H. C. L. da
2016Sensory stability and aromatic differentiation of tropical Brazilian wines.ARRUDA, L.; PEREIRA, G. E.; CAPELLA, Y.; ARRUDA, J. H.; GUERRA, N.
2016Geographical traceability of wines produced in the Valley of San Francisco-based near-infrared (nir) and chemometrics.LIMA, C. M. de; NETO, L.; PEREIRA, G. E.; GOMES, A. A.; ARAÚJO, M. C. U. de
2016Physical-chemical characterization of Tempranillo and Barbera organic wines from São Francisco Valley, Brazil.SOUZA, J. F. de; NASCIMENTO, A. M. de S.; COSTA, A. O.; SANTOS, S. F.; PEREIRA, G. E.
2016Characterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil.NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E.
2016Geotechnology as support tool for structuring the geographical indication for wines in the São Francisco Valley.SA, I. B.; CUNHA, T. J. F.; TAURA, T. A.; SANTOS, S. M. dos
2016Characterization of red wines aged with oak chip in the São Francisco Valley, Brazil.ALENCAR, N. M. M.; BIASOTO, A. C. T.; BEHRENS, J. H.
2016Evaluation of polyphenolic compounds in Syrah wine produced in the São Francisco Valley: impact of ripening stage and maceration time.BARBARA, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, E. S.; CORREA, L. C.; ZINI, C. A.