Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor IDA, E. I.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 3 a 22 de 26
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2010
Beta-glucosidase activity of soybean radicles in germination.
YOSHIARA, L. Y.
;
MADEIRA, T. B.
;
MIRANDA, A. L.
;
RIBEIRO, M. L. L.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
IDA, E. I.
2013
Canning of vegetable-type soybean in acidified brine: effect of the addition of sucrose and pasteurization time on color and other characteristics.
CZAIKOSKI, K.
;
LEITE, R. S.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
2011
Changes in the isoflavone profile and in the chemical composition of tempeh during processing and refrigeration.
FERREIRA, M. P.
;
OLIVEIRA, M. C. N. de
;
MANDARINO, J. M. G.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2011
Changes in the isoflavone profile and in the chemical composition of tempeh during processing and refrigeration.
FERREIRA, M. P.
;
OLIVEIRA, M. C. N. de
;
MANDARINO, J. M. G.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
2016
Contents and bioconversion of B-glycoside isoflavones to aglycones in the processing conditions of soybean tempeh.
BORGES, C. W. C.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
SILVA, J. B. da
;
BENEDETTI, S.
;
IDA, E. I.
2016
Contents and bioconversion of B-glycoside isoflavones to aglycones in the processing conditions of soybean tempeh.
BORGES, C. W. C.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
SILVA, J. B. da
;
BENEDETTI, S.
;
IDA, E. I.
2012
Conversion of isoflavone glucosides to aglycones in whole soybean flour thermally treated and with endogenous B-glucosidase of soybean.
MOREIRA, A. A.
;
SANTOS, R. F.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
VARÉA, G. S.
;
IDA, E. I.
;
RIBEIRO, M. L. L.
2011
Efeito da adição de sacarose e tempo de pasteurização sobre a tonalidade cromática e características microbiológicas de conservas de soja tipo hortaliça.
CZAIKOSKI, K.
;
LEITE, R. S.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
SILVA, J. B.
;
IDA, E. I.
1999
Efeito da germinação de soja cv. BR-13 e Paraná sobre ácido fítico, fósforo total e inibidores de tripsina.
RIBEIRO, M. L. L.
;
IDA, E. I.
;
OLIVEIRA, M. C. N. de
2013
Efeito dos parâmetros de preparo de natto liofilizado com maior atividade antioxidante.
BADINI, R. F. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
SILVA, J. B.
;
IDA, E. I.
;
RIBEIRO, M. L. L.
2012
Effect of harvest at different times of day on the physical and chemical characteristics of vegetable-type soybean.
SANTANA, A. C.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
LEITE, R. S.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
2012
Effect of harvest at different times of day on the physical and chemical characteristics of vegetable-type soybean.
SANTANA, A. C.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
LEITE, R. S.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
2012
Effect of zinc addition and pasteurization time on the zinc content and color stability of acid canned vegetable-type soybean.
CZAIKOSKI, K.
;
SILVA, J. B. da
;
LEITE, R. S.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
IDA, E. I.
2012
Effects of storage time and temperature on the characteristics of vegetable-type soybean grain minimally processed.
CZAIKOSKI, K.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
2012
Evaluation of the shelf-life of vegetable-type soybean pods.
SANTANA, A. C.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
LEITE, R. S.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
2012
Evaluation of the shelf-life of vegetable-type soybean pods.
SANTANA, A. C.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
LEITE, R. S.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
2018
Germination changes the isoflavone profile and increases the antioxidant potential of soybean.
YOSHIARA, L. Y.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
MADEIRA, T. B.
;
SILVA, J. B. da
;
CAMARGO, A. C. de
;
SHAHIDI, F.
;
IDA, E. I.
2013
Immobilized soybean B-glucosidase application in commercial soy drink.
GRADE, L. C.
;
MOREIRA, A. A.
;
VAREA, G. S.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
SILVA, J. B.
;
IDA, E. I.
;
RIBEIRO, M. L. L.
2018
Physicochemical characteristics of canned vegetable-type soybean processed with zinc at different pasteurization times.
CZAIKOSKI, K.
;
LEITE, R. S.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
SILVA, J. B. da
;
IDA, E. I.
2013
Purification and characterization of soy cotyledon B-glucosidase.
SANTOS, R. F.
;
OLIVEIRA, C. F.
;
VARÉA, G. S.
;
ORRADI DA SILVA, M. L. C.
;
IDA, E. I.
;
MANDARINO, J. M. G.
;
CARRÃO-PANIZZI, M. C.
;
RIBEIRO, M. L. L.