Navegando por Autor CORDEIRO, C. de S.
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2020 | Consumer's acceptance and purchase intent of lamb meat with edible coating at blind and informed conditions. | NASSU, R. T.; MAURICIO, R. A.; CORDEIRO, C. de S.; FRANCISCO, V. C. |
2017 | Estabilidade oxidativa de carne ovina com revestimentos a base de zeínas. | CORDEIRO, C. de S.; FORATO, L. A.; BERNARDES FILHO, R.; HUBINGER, S. Z.; NASSU, R. T. |
2017 | Utilização de revestimento à base de zeínas na conservação de carne ovina. | CORDEIRO, C. de S.; FORATO, L. A.; BERNARDES FILHO, R.; FERREIRA, A. U. de C.; MIRANDA, L. K.; NASSU, R. T. |
2018 | Utilização de revestimentos comestíveis para conservação de carne ovina in natura. | CORDEIRO, C. de S. |
2019 | Utilization of zein-based coatings containing vegetable oils on the physicochemical characteristics of vacuum-packaged lamb meat. | CORDEIRO, C. de S.; FORATO, L. A.; BERNARDES FILHO, R.; NASSU, R. T. |