Navegando por Autor ANTONIASSI, R.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 45 a 64 de 132 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Efeito da maturação de frutos de macaúba no rendimento de óleo e na composição em ácidos graxos.DUARTE, I. D.; ROGÉRIO, J. B.; LICURGO, F. M. da S.; BACK, G. R.; SANTOS, M. C. S.; ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F.; BIZZO, H. R.; JUNQUEIRA, N. T. V.
2011Efeito de CaO no processamento da torta de pinhão manso (Jatropha curcas L.) por extrusão.ASCHERI, J. L. R.; CARVALHO, C. W. P.; MACHADO, A. F. F.; ANTONIASSI, R.; MENDONCA, S.; RUIZ, J. A. R.; ARÉVALO, A. M.
2012Efeito do refino de óleo de girassol na estabilidade oxidativa do biodiesel.TARDEM, V. S.; JESUS, F. F. de; BACK, G. R.; ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F.; FREITAS, S. C. de; BIZZO, H. R.
2013Effect of different screw press feed rates on extraction efficiency, quality parameters and fatty acid composition of passion fruit seed oil.WILHELM, A. E.; REIS, S. L. R.; BACK, G. R.; GUEDES, A. M. M.; MACHADO, A. F. F.; ANTONIASSI, R.
2010Effect of milking time on milk fatty acid profile of cows fed tropical forage-based diets suplemented with soybean oil.LOPES, F. C. F.; RIBEIRO, C. G. S.; ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; ALMEIDA, M. M.; RODRIGUEZ, N. M.; GAMA, M. A. S. da
2010Effect of milking time on milk fatty acid profile of cows fed tropical forage-based diets supplemented with soybean oil.LOPES, F. C. F.; RIBEIRO, C. G. S.; ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; ALMEIDA, M. M.; RODRIGUEZ, N. M.; GAMA, M. A. S.
2013Effect of seed moisture on pressing efficiency and quality of passion fruit seed oil.ANTONIASSI, R.; WILHELM, A. E.; REIS, S. L. R.; REGIS, S. A.; MACHADO, A. F. F.; CENCI, S. A.
2007Estabilidade oxidativa dos óleos de macadâmia e de pistache.SOUZA, D. de F. S. de; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C. de; BIZZO, H. R.
2006Esteróis de gordura de licuri (Syagrus Coronata).ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; MATSUURA, M. I. da S. F.; BISPO, E.; CRUZ, I. C. M. da; CHIARO, R. S.
2022Expeller pressing of passion fruit seed oil: Pressing efficiency and quality of oil.ANTONIASSI, R.; WILHELM, A. E.; REIS, S. L. R.; REGIS, S. A.; FARIA-MACHADO, A. F. de; BIZZO, H. R.; CENCI, S. A.
2011Extraction of oil from pequi fruit (Caryocar Brasiliense, Camb.) using several solvents and their mixtures.AQUINO, L. P.; BORGES, S. V.; QUEIROZ, F.; ANTONIASSI, R.; CIRILLO, M. A.
2011Extração de ácido clorogênico de farelo de girassol desengordurado.ROSA, P. M. da; ANTONIASSI, R.; GONÇALVES, E. B.; BIZZO, H. R.; SILVA, A. J. R. da
2012Extração, neutralização e caracterização dos óleos do fruto da macaúba (Acrocomia aculeata).PIMENTA, T. V.; ANDRADE, M. H. C.; ANTONIASSI, R.
2011Éster de forbol em sementes e tortas de pinhão manso.PIRES, J. M. F.; FRAUCHES, C.; SOUZA, R. S. C.; FARIA-MACHADO, A. F.; MENDONCA, S.; ANTONIASSI, R.
2011Ésteres de forbol em tortas de pinhão manso.MACHADO, A. F. F.; SOUZA, M. de L. M. de; CASTRO, I. M. de; BIZZO, H. R.; MENDONCA, S.; ANTONIASSI, R.
2012Fatty acid composition and oil yield from different genotypes of Macauba (Acrocomia aculeate).ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F.; BIZZO, H. R.; JUNQUEIRA, N. T. V.
2012Fatty acid profile and chemical composition of seeds from Jatropha curcas during fruit ripening.FARIA-MACHADO, A. F.; ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; DAMASCENO JUNIOR, P. C.; FREITAS, S. C.; DONNAGEMA, G. K.
2015Genetic diversity of macauba from natural populations of Brazil.CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. da; ANTONIASSI, R.; JUNQUEIRA, N. T. V.; BRAGA, M. F.; MACHADO, A. F. de F.; ROGÉRIO, J. B; DURARTE, I. D.; BIZZO, H. R.
2012Glicerina, coproduto do biodiesel: restrições qualitativas para uso na alimentação animal.OLIVEIRA, J. S. e; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C. de; MULLER, M. D.
2012Glicerina, coproduto do biodiesel: restrições qualitativas para uso na alimentação animal.OLIVEIRA, J. S. e; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C. de; MULLER, M. D.