Mostrando resultados 45 a 64 de 132
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2012 | Efeito da maturação de frutos de macaúba no rendimento de óleo e na composição em ácidos graxos. | DUARTE, I. D.; ROGÉRIO, J. B.; LICURGO, F. M. da S.; BACK, G. R.; SANTOS, M. C. S.; ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F.; BIZZO, H. R.; JUNQUEIRA, N. T. V. |
2011 | Efeito de CaO no processamento da torta de pinhão manso (Jatropha curcas L.) por extrusão. | ASCHERI, J. L. R.; CARVALHO, C. W. P.; MACHADO, A. F. F.; ANTONIASSI, R.; MENDONCA, S.; RUIZ, J. A. R.; ARÉVALO, A. M. |
2012 | Efeito do refino de óleo de girassol na estabilidade oxidativa do biodiesel. | TARDEM, V. S.; JESUS, F. F. de; BACK, G. R.; ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F.; FREITAS, S. C. de; BIZZO, H. R. |
2013 | Effect of different screw press feed rates on extraction efficiency, quality parameters and fatty acid composition of passion fruit seed oil. | WILHELM, A. E.; REIS, S. L. R.; BACK, G. R.; GUEDES, A. M. M.; MACHADO, A. F. F.; ANTONIASSI, R. |
2010 | Effect of milking time on milk fatty acid profile of cows fed tropical forage-based diets suplemented with soybean oil. | LOPES, F. C. F.; RIBEIRO, C. G. S.; ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; ALMEIDA, M. M.; RODRIGUEZ, N. M.; GAMA, M. A. S. da |
2010 | Effect of milking time on milk fatty acid profile of cows fed tropical forage-based diets supplemented with soybean oil. | LOPES, F. C. F.; RIBEIRO, C. G. S.; ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; ALMEIDA, M. M.; RODRIGUEZ, N. M.; GAMA, M. A. S. |
2013 | Effect of seed moisture on pressing efficiency and quality of passion fruit seed oil. | ANTONIASSI, R.; WILHELM, A. E.; REIS, S. L. R.; REGIS, S. A.; MACHADO, A. F. F.; CENCI, S. A. |
2007 | Estabilidade oxidativa dos óleos de macadâmia e de pistache. | SOUZA, D. de F. S. de; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C. de; BIZZO, H. R. |
2006 | Esteróis de gordura de licuri (Syagrus Coronata). | ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; MATSUURA, M. I. da S. F.; BISPO, E.; CRUZ, I. C. M. da; CHIARO, R. S. |
2022 | Expeller pressing of passion fruit seed oil: Pressing efficiency and quality of oil. | ANTONIASSI, R.; WILHELM, A. E.; REIS, S. L. R.; REGIS, S. A.; FARIA-MACHADO, A. F. de; BIZZO, H. R.; CENCI, S. A. |
2011 | Extraction of oil from pequi fruit (Caryocar Brasiliense, Camb.) using several solvents and their mixtures. | AQUINO, L. P.; BORGES, S. V.; QUEIROZ, F.; ANTONIASSI, R.; CIRILLO, M. A. |
2011 | Extração de ácido clorogênico de farelo de girassol desengordurado. | ROSA, P. M. da; ANTONIASSI, R.; GONÇALVES, E. B.; BIZZO, H. R.; SILVA, A. J. R. da |
2012 | Extração, neutralização e caracterização dos óleos do fruto da macaúba (Acrocomia aculeata). | PIMENTA, T. V.; ANDRADE, M. H. C.; ANTONIASSI, R. |
2011 | Éster de forbol em sementes e tortas de pinhão manso. | PIRES, J. M. F.; FRAUCHES, C.; SOUZA, R. S. C.; FARIA-MACHADO, A. F.; MENDONCA, S.; ANTONIASSI, R. |
2011 | Ésteres de forbol em tortas de pinhão manso. | MACHADO, A. F. F.; SOUZA, M. de L. M. de; CASTRO, I. M. de; BIZZO, H. R.; MENDONCA, S.; ANTONIASSI, R. |
2012 | Fatty acid composition and oil yield from different genotypes of Macauba (Acrocomia aculeate). | ANTONIASSI, R.; FARIA-MACHADO, A. F.; BIZZO, H. R.; JUNQUEIRA, N. T. V. |
2012 | Fatty acid profile and chemical composition of seeds from Jatropha curcas during fruit ripening. | FARIA-MACHADO, A. F.; ANTONIASSI, R.; BIZZO, H. R.; DAMASCENO JUNIOR, P. C.; FREITAS, S. C.; DONNAGEMA, G. K. |
2015 | Genetic diversity of macauba from natural populations of Brazil. | CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. da; ANTONIASSI, R.; JUNQUEIRA, N. T. V.; BRAGA, M. F.; MACHADO, A. F. de F.; ROGÉRIO, J. B; DURARTE, I. D.; BIZZO, H. R. |
2012 | Glicerina, coproduto do biodiesel: restrições qualitativas para uso na alimentação animal. | OLIVEIRA, J. S. e; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C. de; MULLER, M. D. |
2012 | Glicerina, coproduto do biodiesel: restrições qualitativas para uso na alimentação animal. | OLIVEIRA, J. S. e; ANTONIASSI, R.; FREITAS, S. C. de; MULLER, M. D. |