Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author CONEGLIAN, R. C. C.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 3 to 12 of 12
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Carotenoids, sugars, ascorbic acid, total phenolics, and antioxidant activity of murici from Brazilian Cerrado during refrigerated storage.
BELISÁRIO, C. M.
;
SOARES, A. G.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
PLÁCIDO, G. R.
;
CASTRO, C. F. DE S.
;
RODRIGUES, L. A. N.
2020
Conservação pós-colheita de folhas de Pereskia aculeata (ora-pro-nóbis) em diferentes tipos de embalagens.
PEREIRA, B. S. G.
;
FONSECA, M. J. de O.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
2010
Determination of time exposure to ethanol for reducing astringency of persimmon 'Mikado' (Diospyros kaki) for minimally processing.
NEVES JUNIOR, A. C. V.
;
SOARES, A. G.
;
FREITAS, D. G. C.
;
ALENCAR, C. A.
;
FONSECA, M. J. O.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
2016
Efeito do processamento mínimo sobre a qualidade de uvas cultivar sweet celebration.
PEREIRA, B. R.
;
SOARES, A. G.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
BARBOZA, H. T. G.
;
FONSECA, M. J. de O.
2019
Efeitos da aplicação do etileno exógeno em tomates em cachos proveniente do sistema de produção sustentável.
SILVA, M. P. da
;
SOARES, A. G.
;
BARBOZA, H. T. G.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
2010
Physical and sensory characterization of edible coatings applied to persimmon 'Mikado' (Diospyros kaki) minimally processed.
NEVES JUNIOR, A. C. V.
;
SOARES, A. G.
;
FREITAS, D. G. C.
;
BARREIRA, F. R.
;
MIRANDA, A. F. M.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
FONSECA, M. J. O.
2020
Prolongamento da vida útil de chicória orgânica acondicionada em diferentes embalagens e refrigeração.
RIBEIRO, S. A.
;
SILVA, B. C. da
;
PERRUT, J. E.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
ANTUNES, L. F. de S.
;
CORREIA, M. E. F.
2010
Qualidade de caqui minimamente processado associado ao revestimento com filmes comestíveis.
FREITAS, D. G. C.
;
NEVES JUNIOR, A. C. V.
;
SOARES, A. G.
;
FONSECA, M. J. O.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
MIRANDA, A. F. M.
2018
Quality of purple passion fruit grown under organic and conventional management systems for industry usage.
SILVA, L. R. da
;
RIBEIRO, S. A.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
ROSA, R. C. C.
;
BARBOSA, M. I. M. J.
;
MORAIS, L. A. S. de
2012
Starch edible coating of papaya: effect on sensory characteristics.
CASTRICINI, A.
;
CONEGLIAN, R. C. C.
;
DELIZA, R.