Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor CORREA, L. C.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 43 a 61 de 61
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2019
Maturation and maceration effects on tropical red wines assessed by chromatography and analysis of variance: principal component analysis.
BARBARA, J. A.
;
SILVA, E. A. S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
GOMES, A. A.
;
CORREA, L. C.
;
LEAO, P. C. de S.
;
ZINI, C. A.
2016
Phenolic compounds and antioxidant activity of commercial tropical red wines (Vitis vinifera) from the São Francisco Valley, Brazil.
PADILHA, C. V. da S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CORREA, L. C.
;
LIMA, M. dos S.
;
PEREIRA, G. E.
2014
Phenolic compounds, organic acids and antioxidant activity of grape juices produced from new Brazilian varieties planted in the Northeast Region of Brazil.
LIMA, M. dos S.
;
SILANI, I. de S. V.
;
TOALDO, I. M.
;
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
BORDIGNON-LUIZ, M. T.
;
NINOW, J. L.
2015
Phenolic Compounds, Organic Acids and Antioxidant Activity of Grape Juices Produced in Industrial Scale by Different Processes of Maceration.
LIMA, M. dos S.
;
DUTRA, M. da C. P.
;
TOALDO, I. M.
;
CORREA, L. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
OLIVEIRA, D. de
;
BORDIGNON-LUIZ, M. T.
;
NINOW, J. L.
2016
Phenolic content, physical-chemical composition and antioxidant activity of Syrah wines elaborated in São Francisco Valley during ripening.
BARBARÁ, J. A.
;
NICOLLI, K. P.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
SILVA E. A. S.
;
CORREA, L. C.
;
ZINI, C. A.
2022
Phytochemical profile of Brazilian grapes (Vitis labrusca and hybrids) grown on different rootstocks.
SILVA, M. J. R. da
;
PAIVA, A. P. M.
;
SOUZA, J. F. de
;
PADILHA, C. V. da S.
;
BASÍLIO, L. S. P.
;
LIMA, M. dos S.
;
PEREIRA, G. E.
;
CORREA, L. C.
;
VIANELLO, F.
;
LIMA, G. P. P.
;
MOURA, M. F.
;
TECCHIO, M. A.
2012
Potential of Sub-Middle São Francisco river valley region to produce quality grape juices by two crops per year.
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
SILVA, J. K. da
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
;
MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.
2016
Pós-colheita do melão amarelo "goldex" cultivado sob adubação verde e plantio direto com diferentes coberturas.
SILVA, L. T.
;
SILVA, E. de O.
;
FIGUEIREDO, M. C. B. de
;
CORREA, L. C.
;
ARAGAO, F. A. S. de
2016
Pós-colheita do melão amarelo Goldex cultivado sob adubação verde e plantio direto com diferentes coberturas.
SILVA, L. T.
;
SILVA, E. de O.
;
FIGUEIREDO, M. C. B. de
;
CORREA, L. C.
;
ARAGAO, F. A. S. de
2019
Red-jambo peel extract shows antiproliferative activity against HepG2 human hepatoma cells.
VUOLO, M. M.
;
BATISTA, A. G.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CORREA, L. C.
;
MARÓSTICA JÚNIOR, M. R.
;
LIU, R. H.
2016
Rootsock influence on the phenolic composition of tropical red wines from the São Francisco Valley, Brazil.
CARVALHO, E. S. S.
;
MAMEDE, M. E. de
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
CORREA, L. C.
;
NASCIMENTO, D. P. do
;
LEAO, P. C. de S.
;
BIASOTO, A. C. T.
2013
Simultaneous analysis of 25 phenolic compounds in grape juice for HPLC: method validation and characterization of São Francisco Valley samples.
NATIVIDADE, M. M. P.
;
CORREA, L. C.
;
SOUZA, S. V. C. de
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, L. C. de O.
2013
Simultaneous analysis of 25 phenolic compounds in grape juice for HPLC: Method validation and characterization of São Francisco Valley samples.
NATIVIDADE, M. M. P.
;
CORREA, L. C.
;
SOUZA, S. V. C. de
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, L. C. de O.
2020
The use of oak chips during the fermentation process: effects on phenolic compounds profile and antioxidant activity in Syrah young wines.
ALENCAR, N. M. M.
;
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
MAROSTICA JUNIOR, M. R.
;
SILVA, D. J.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
BEHRENSA, J. H.
2009
Transferência de primers SSRs de Allium fistulosum para A. cepa.
SANTOS, C. A. F.
;
CORREA, L. C.
;
RIBEIRO, H. L. C.
;
OLIVEIRA, M. M. de
;
ARAÚJO, J. S.
2013
Tropical Isabella grape juices: bioactive compounds and antioxidant power depends on harvest season.
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
SILVA, J. K. da
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
;
MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2013
Tropical Isabella grape juices: bioactive compounds and antioxidant power depends on harvest season.
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
SILVA, J. K. da
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
;
MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2009
Variabilidade fenotípica para teor de ácido pirúvico em populações de cebola suave no Vale do São Francisco.
SANTOS, C. A. F.
;
OLIVEIRA, V. R.
;
CORREA, L. C.
;
RIBEIRO, H. L. C.
;
OLIVEIRA, M. M. de
;
ARAUJO, J. S.
2009
Variabilidade fenotípica para teor de ácido pirúvico em populações de cebola suave no Vale do São Francisco.
SANTOS, C. A. F.
;
OLIVEIRA, V. R.
;
CORREA, L. C.
;
RIBEIRO, H. L. C.
;
OLIVEIRA, M. M. de
;
ARAUJO, J. S.