Navegando por Autor COSTA, A.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2016Characterization of phenolic composition in tropical wines of altitude in the Northeast of Brazil.NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; SILVA, G.; PEREIRA, G. E.
2017Cultivares de feijoeiro-comum com altos teores de ferro, zinco e proteína.DI PRADO, P.; FARIA, L.; ALMEIDA, V.; MELO, C.; COSTA, A.; CARVALHO, H.; MARTINS, M.; PEREIRA FILHO, I.; SOUZA, T.; MELO, P.; MELO, L.; PEREIRA, H.
2016Effects of different winemaking processes on enological characteristics of tropical wines in Brazil.PEREIRA, G. E.; COSTA, A.; SOUZA, J.; LINHARES, M.; SANTOS, S.; PRUDÊNCIO, M.; NASCIMENTO, A.
2021Elaboração de banco de dados georreferenciados sobre a demanda brasileira de NPK pelo milho.COSTA, A.; KANO, C.; MINGOTI, R.
2014Emergência do baruzeiro sob ambientes protegidos e substratos.OLIVEIRA, L. C. DE; COSTA, A.; OLIVEIRA, A. D. de; JORGE, M. H. A.
2016Enological potential of "Chardonnay" (Vitis vinifera L.) in tropical climate in the Northeastern of Brazil.NASCIMENTO, A.; SOUZA, J.; COSTA, A.; SANTOS, S.; LINHARES, M.; DUTRA, M.; PEREIRA, G. E.
2014Evaluation of hollocelulase production by Lentinula edodes (Berk.) Pegler during the submerged fermentation growth using RSM.CHICATTO, J. A.; COSTA, A.; NUNES, H.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.
2011Expressão de manganês peroxidase por L. edodes e L. boryana em fermentação em estado sólido e sistema submerso.HERMANN, K. L.; TAVARES, L. B. B.; COSTA, A.; LIMA, E. A. de; HELM, C. V.
2013Expression of manganese peroxidase by Lentinula edodes and Lentinula boryana in solid state and submerged system fermentation.HERMANN, K. L.; COSTA, A.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; TAVARES, L. B. B.
2012Expression of manganese peroxidase by Lentinulaedodes and Lentinulaboryana in submerged and solid-state systems.COSTA, A.; HERMANN, K. L.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; TAVARES, L. B. B.
2009Field efficacy of a baculovirus isolate that doesn't cause the liquefaction of Spodoptera frugiperda dead larvae.VALICENTE, F. H.; MACEDO, C.; WOLFF, J.; TUELHER, E.; PAIVA, C.; COSTA, A.
2012Initial water activity effect on radial growth rates and manganese peroxidase produced by species of Lentinula.COSTA, A.; HERMANN, K. L.; HELM, C. V.; LIMA, E. A. de; TAVARES, L. B. B.
2012Obtenção e caracterização de farinha de endosperma e de casca de pinhão para fins alimentícios.COSTA, A.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.
2012Obtenção e caracterização físico-química de farinha de endosperma e de casca de pinhão.COSTA, A.; TAVARES, L. B. B.; TESKE, P. E.; HELM, C. V.
2013Obtenção, caracterização e avaliação do potencial antioxidante de farinha de endosperma e de casca de pinhão para fins alimentícios.ZIMMERMAN, R. S.; TAVARES, L. B. B.; COSTA, A.; SPIESS, C.; HELM, C. V.
2016Physicochemical characterization of wines obtained of cultivar Isabel (hybrid of Vitis vinifera x Vitis labrusca) from different Brazilian states.CZEPAK, M. C.; COSTA, A.; PEREIRA, G. E.; SOUZA, R. T. de; SCHMILDT, E. R.
2016Physicochemical characterization of wines obtained of cultivar Isabel (hybrid of Vitis vinifera x Vitis labrusca) from different Brazilian states.CZEPAK, M. C.; COSTA, A.; PEREIRA, G. E.; SOUZA, R. T.; SCHMILDT, E. R.
2010Produção de ativos fúngicos com potencial para aplicação em creme despigmentante para tratamento de melasma.COSTA, A.; HERMANN, K. L.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B.
2012Response of the concentration of carbon and nitrogen source in the cellulolytic activity of L. edodes.CASTAMANN, V. A.; CHICATTO, J. A.; COSTA, A.; HELM, C. V.; TAVARES, L. B. B
2016Retenção de compostos fenólicos em sorgo durante o armazenamento.COSTA, A.; OLIVEIRA, K. G.; QUEIROZ, V. A. V.; SILVA, E. C.; CARLOS, L. A.