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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2021Sample size for postharvest quality traits of Palmer mangoes.VILVERT, J. C.; FREITAS, S. T. de; FERREIRA, M. A. R.; COSTTA, E. B. S. da; AROUCHA, E. M. M.
2015Selection of NIR wavelengths from hyperspectral imaging data for the quality evaluation of acerola fruit.MALEGORI, C.; GOWEN, A.; MARQUES, E.; AVELAR, M. F. P.; FREITAS, S. T. de; PASQUINI, C.; CASIRAGHI, E.
2016Seleção de clones de aceroleira por meio de técnicas multivariadas aplicadas a características físico-químicas de frutos.SOUZA, F. de F.; NASCIMENTO, T. L. DO; FREITAS, S. T. de; DEON, M. D.; CASTRO, J. M. da C. e
2019Seleção de genótipos de aceroleira do banco ativo de germoplasma da Embrapa Semiárido para o consumo in natura.FERREIRA, I. C.; SILVA, V. P. da; SILVA NETA, M. L. da; SOUZA, F. de F.; FREITAS, S. T. de
2023Silicon application to soil increases the yield and quality of table grapes (Vitis vinifera L.) grown in a Semiarid climate of Brazil.NASCIMENTO, C. W. A. do; SILVA, F. B. V. da; LIMA, L. H. V.; SILVA, J. R.; VELOSO, V. de L.; SILVA, F. L. da; FREITAS, S. T. de; SANTOS, L. F. dos; SANTOS, M. A. dos
2023Storability of 'SCS417 Monalisa' apple as affected by harvest maturity, 1-methylcyclopropene treatment, and storage atmosphere.ARGENTA, L. C.; THEWES, F. R.; ANESE, R. de O.; FREITAS, S. T. de; MOURA-BUENO, J. M.; OGOSHI, C.; BASEGGIO
2021Tamanho amostral para atributos físico-químicos de qualidade de mangas Palmer.VILVERT, J. C.; FREITAS, S. T. de; FERREIRA, M. A. R.; COSTA, E. B. S. da; SANTOS, L. F. dos; AROUCHA, E. M. M.
2016Tecnologia pós-colheita para acerolas da variedade Junco.NASCIMENTO, P. H. D.; SILVA, D. S.; FERREIRA, M. A. R.; RIBEIRO, B. S.; FREITAS, S. T. de
2019Teor de amido e sólidos solúveis em peras cultivadas no Submédio do São FranciscoSANTOS, T. B.; MOURA, N. R.; FERREIRA, M. A. R.; LOPES, P. R. C.; FREITAS, S. T. de
2023The response of Monalisa apples to high CO2 storage conditions, harvest maturity and 1-MCP treatment.THEWES, F. R.; ARGENTA, L. C.; ANESE, R. de O.; STANGER, M. C.; FREITAS, S. T. de
2017Thermal environment of table grape packing houses in the São Francisco Valley.VASCONCELOS, O.; TURCO, S. H. N.; DACANAL, C.; LUZ, S.; FREITAS, S. T. de
2017Transcriptome approach to understand the potential mechanisms inhibiting or triggering blossom-end rot development in tomato fruit in response to plant growth regulators.FREITAS, S. T. de; MARTINELLI, F.; FENG, B.; REITZ, N. F.; MITCHAM, E. J.
2015A transcriptome approach towards understanding the development of ripening capacity in Bartlett pears (Pyrus communis L.).NHAM, N. T.; FREITAS, S. T. de; MACNISH, A. J.; CARR, K. M.; KIETIKUL, T.; GUILATCO, A. J.; JIANG, C.-Z.; ZAKHAROV, F.; MITCHAM, E. J.
2017Uso de embalagem a vácuo para remoção da adstringência de caquis rama forte.VARJÃO, L. L.; FERREIRA, M. A. R.; MOURA, N. R.; SANTOS, T. B.; ALBUQUERQUE, J. G. de; LOPES, P. R. C.; FREITAS, S. T. de
2019Uso de hexanal para aumentar a vida pós-colheita do umbu.SOARES FILHO, A. de A.; LINO, J. de O. S.; CUNHA, J. G. da; SANTANA, E. A.; OLIVEIRA, V. R. de; FREITAS, S. T. de
2012Uso do 1-metilciclopropeno para a preservação da qualidade pós-colheita de mangas Ataulfo.FREITAS, S. T. de; LIMA, M. A. C. de; TRINDADE, D. C. G. da; ROSATTI, S. R.; ANGELIS, F. de
2016Uva-passa: uma revisão de literatura.MENDONÇA, S. de L. R. de; VIEIRA, D. M.; MOREIRA, R. T.; BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, S. T. de; RYBKA, A. C. P.
2018Variação na cor da epiderme de frutos de umbu e sua correlação com variáveis físico-químicas.FERREIRA, M. A. R.; SILVA, V. P.; PASSOS, T. O.; OLIVEIRA, V. R. de; FREITAS, S. T. de
2023VIS-NIR portable espectrometer for non-destructive assessment of maturity and quality of Gala apples.BELLOTTO, A. C. V. M.; COSER, W.; AMARANTE, C. V. T. do; STEFFENS, C. A.; ARGENTA, L. C.; FREITAS, S. T. de
2016Vitamin C distribution in acerola fruit by near infrared hyperspectral imaging.MALEGORI, C.; GRASSI, S.; MARQUES, E. J. N.; FREITAS, S. T. de; CASIRAGHI, E.