Navegando por Autor GRESSLER, V.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Comparação de duas metodologias de análise de ractopamina por SPE-LC-MS/MS.CHIOT, B. F.; GRESSLER, V.
2014Depletion of ractopamine residues during and after swine slaughtering.LAUX, A. R.; FEDDERN, V.; NICOLOSO, R. da S.; LIMA, G. J. M. M. de; DALLA COSTA, O. A.; GRESSLER, V.
2020Detection of p-nitroaniline by lc-ms/ms in raw and cooked broiler breast.FEDDERN, V.; CUNHA JUNIOR, A.; GRESSLER, V.; SCHEUERMANN, G. N.; MAFRA, L. I.; BACILA, D. M.
2020Determinação de nicarbazina como resíduos de DNC em rações, cama e peito de frango.PICCININ, A.; GRESSLER, V.; CUNHA JUNIOR, A.; SUREK, D.; SCHEUERMANN, G. N.; FEDDERN, V.
2020Determination of nicarbazin as dinitrocarbanilide residues in chicken feed, breast and litter.FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; SUREK, D.; BEDENDO, G. C.; SCHEUERMANN, G. N.; CUNHA JUNIOR, A.
2014Development of a QuEChERs methodology for ractopamine analysis in meat and bone meal.FEDDERN, V.; LAUX, A. R.; LIMA, G. J. M. M. de; DALLA COSTA, O. A.; GRESSLER, V.
2014Estimation of ractopamine residues in meat and bone meal samples fed to swine through SPE-LC-MS/MS.FEDDERN, V.; LAUX, A. R.; LIMA, G. J. M. M. de; DALLA COSTA, O. A.; GRESSLER, V.
2019Immunological castration of swine improves performance, cutting yields and leanness.FEDDERN, V.; NEIS, A. J. L; DALLA COSTA, F. A.; GRESSLER, V.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de
2018Imunocastração e ractopamina.LIMA, G. J. M. M. de; FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; DALLA COSTA, F. A.; DALLA COSTA, O. A.
2017In vitro assay for antimicrobial interaction evaluation and risk assessment of antimicrobials in anaerobic digestion of swine manure.STEINMETZ, R. L. R.; GRESSLER, V.; KUNZ, A.; SOARES, H. M.
2015Interlaboratory assay in anaerobic digestion: A Brazilian case study.STEINMETZ, R. L. R.; KUNZ, A.; AMARAL, A. C. do; TÁPPARO, D. C.; GRESSLER, V.; SILVA, M. L. B. da; SOARES, H. M.
2022Meio ambiente.KICH, J. D.; GRESSLER, V.; STEINMETZ, R. L. R.; REBELATTO, R.
2022Microalgae-based process for the depletion of tetracyclines in swine wastewater.MICHELON, W.; MATTHIENSEN, A.; GRESSLER, V.; VIANCELLI, A.; SOARES, H. M.
2022Nicarbazin residue in tissues from broilers reared on reused litter conditions.FEDDERN, V.; SCHEUERMANN, G. N.; COLDEBELLA, A.; GRESSLER, V.; BEDENDO, G. C.; CARON, L.; PEDROSO, A. C.; BACILA, D. M.; CUNHA JUNIOR, A.
2013Padronização de método para extração de ractopamina de farinhas de carne e ossos.LAUX, A. R.; GRESSLER, V.; FEDDERN, V.
2013Procedimento para extração da ractopamina e sua quantificação em farinhas de carne e ossos suína.FEDDERN, V.; LAUX, A. R.; GRESSLER, V.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de
2016Ractopamine depletion through urine in swine fed increasing doses of contaminated meat and bone meal.GRESSLER, V.; FEDDERN, V.; GROTH, L. H. M.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de
2016Ractopamine stability in meat and bone meal samples store under freezing and ambient conditions.FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; GROTH, L. H. M.; LIMA, G. J. M. M. de; DALLA COSTA, O. A.
2017Resíduos de ractopamina em carne e farinha de carne e ossos de suínos.FEDDERN, V.; AROEIRA, C. N.; GRESSLER, V.; DALLA COSTA, O. A.; LIMA, G. J. M. M. de
2021Risco de deposição do resíduo de nicarbazina associado ao reuso da cama de aviário.RENOSTRO, J. G.; CARON, L.; SCHEUERMANN, G. N.; FEDDERN, V.; GRESSLER, V.; CUNHA JUNIOR, A.