Navegando por Autor HENRIQUES, G. S.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Glycemic behavior of Yellow Peachpalm flour (Bactris gasipaes Kunth. Var. GasipaesHenderson) in diabetic and non-diabetic Wistar rats.HENRIQUES, G. S.; HELM, C. V.; SIMEONE, M. L. F.
2012Glycemic behavior of Yellow Peachpalm flour (Bactris gasipaes Kunth. Var. GasipaesHenderson) in diabetic and non-diabetic Wistar rats.HENRIQUES, G. S.; HELM, C. V.; SIMEONE, M. L. F.
2012Lipid and glicemic profile of rats fed a semi-purified diet supplemented with agaricus brasiliensis mushroom.HENRIQUES, G. S.; HELM, C. V.; SIMEONE, M. L. F.
2012Lipid and glicemic profile of rats fed a semi-purified diet supplemented with Agaricus brasiliensis mushroom.HENRIQUES, G. S.; HELM, C. V.; SIMEONE, M. L. F.
2016Lipid profile and glycemic response of rats fed on a semi-purified diet supplemented with Agaricus brasiliensis mushroom.HENRIQUES, G. S.; HELM, C. V.; BUSATO, A. P.; SIMEONE, M. L. F.
2020Study of thermoplastic extrusion and its impact on the chemical and nutritional characteristics and two sorghum genotypes SC 319 and BRS 332.CAMPELO, F. A.; HENRIQUES, G. S.; SIMEONE, M. L. F.; QUEIROZ, V. A. V.; SILVA, M. R.; AUGUSTI, R.; MELO, J. O. F.; LACERDA, I. C. A.; ARAÚJO, R. L. B.
2018Uso da espectroscopia no infravermelho próximo para determinação da composição centesimal do sorgo.SIMEONE, M. L. F.; QUEIROZ, V. A. V.; HENRIQUES, G. S.; SOUZA, E. de A.; MENEZES, C. B. de