Browsing by Author MORETTI, C. L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 13 to 31 of 31 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Caracterização fisica e química de abóbora Cucurbita ficifolia Bouché cultivada em Brasília-DF: uma potencial hortaliça para tratamento da diabetes mellitus tipo 2.MUNIZ, L. B.; PINTO, J. V.; MATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.
2012Caracterização física e química de duas cultivares de cebola armazenadas sob refrigeração.MUNIZ, B. L.; MORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CARVALHO, P. G. B. de; MELO, C. O.
2005Caracterização química e física de batatas 'Agata' minimamente processadas, embaladas sob diferentes atmosferas modificadas ativas.PINELI, L. L. O.; MORETTI, C. L.; ALMEIDA, G. C.; ONUKI, A. C. A.; NASCIMENTO, A. B. G.
2010Climate changes and potential impacts on postharvest quality of fruti and vegetable crops: a review.MORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A.
2009Eficácia de limpeza durante o beneficiamento do tomate de mesa.MAGALHÃES, A. M. de; FERREIRA, M. D.; MORETTI, C. L.
2009Eficácia de limpeza durante o beneficiamento do tomate de mesa.MAGALHÃES, A. M. de; FERREIRA, M. D.; MORETTI, C. L.
2009Estabilidade de repolho minimamente processado sob diferentes sistemas de embalagens.RINALDI, M. M.; BENEDETTI, B. C.; SARANTOPOULOS, C. I. G. de L.; MORETTI, C. L.
2009Estabilidade de repolho minimamente processado sob diferentes sistemas de embalagens.RINALDI, M. M.; BENEDETTI, B. C.; SARANTÓPOULOS, C. I. G. de L.; MORETTI, C. L.
2006Hortaliças como alimentos funcionais.CARVALHO, P. G. B. de; MACHADO, C. M. M.; MORETTI, C. L.; FONSECA, M. E. de N.
2009Implantação da produção integrada de hortaliças folhosas no Distrito Federal.PINHEIRO, J. B; MATTOS, L. M.; MALDONADE, I. R.; GUIMARÃES, J. A.; MICHEREFF FILHO, M.; VILELA, N. J.; COSTA JÚNIOR, A. D.; MORETTI, C. L.
2009Implantação da produção integrada de pimentão no Distrito Federal.GUIMARÃES, J. A.; LANA, M. M.; BANCI, C. A.; AMARO, G. B.; VILELA, N. J.; MATTOS, L. M.; MICHEREFF FILHO, M.; LIMA, M. F.; PINHEIRO, J.; LOPES, C. A.; GUEDES, I. M. R.; ALCÂNTARA, F. A. de; MALDONADE, I. R.; MORETTI, C. L.; MELO, W. F. de; ONOYAMA, S. S.; FREITAS, V. M. T. de; ALMEIDA, V. E. S. de; MAROUELLI, W. A.; NÁVIA, D.; VILLAS BÔAS, G. L.; LIZ, R. S. de
2012Modified atmosphere packaging for perishable plant products.MATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.; FERREIRA, M. D.
2007Physiological and quality attributes associeated with different centrifugation times of baby carrots.MORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; MACHADO, C. M. M.; KLUGE, R. A.
2009Potential impacts of climate changes on the quality of fruits and vegetables.MORETTI, C. L.; MATTOS, L. M.; CALBO, A. G.; SARGENT, S. A.
2009Produção segura e rastreabilidade de hortaliças.MATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.; MOURA, M. A. de; MALDONADE, I. R.; SILVA, E. Y. Y. da
2007Qualidade de alface crespa minimamente processada armazenada sob refrigeração em dois sistema de embalagem.MATTOS, L. M.; MORETTI, C. L.; CHITARRA, A. B.; PRADO, M. E. T.
2007Qualidade pós-colheita de frutos de tomate cv. Andréa tratados com etileno.ANDREUCCETTI, C.; FERREIRA, M. D.; MORETTI, C. L.; HONÓRIO, S. L.
2007Qualidade pós-colheita de tomates 'Débora' tratados com etileno.ANDREUCCETTI, C.; FERREIRA, M. D.; MORETTI, C. L.; HONORIO, S. L.
2012The vegetabe crops agribusiness in Brazil: current status and future trends.MORETTI, C. L.